Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da je sdp imao para iz Turske kao i SDA pa podjelio 20 hiljada paketa članovima sda namjenjenih za pomoc Bosni ne bi bio izborni debakl. Tuzno je kako jedan obicni paket u vrijednosti od 20 KM utice na sudbinu svih nas...
Tuzno je sto niko ne prica o tome kako ce zaposliti tolike ljude koje su obecale sda i sbb. Taktika skreni paznju!
SDP će izaći jači iz svega ovoga, a bolje neka sjede i razgovaraju o svemu nego da se neke odluke donesu na brzinu i koje ne bi imale svoju težinu, ovako mirno i demokratski neka kaže svako svoje mišljenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A jeste se pomamili oko SDPa, bavite se pobjednicima, a ne SDP-om. Ja čudnog li naroda. xD
krenula je standardna SDA politika da skrene pažnju na nešto drugo dok oni kuju planove za krađu ili eventualno kradu.
nek rješava ovo SDP, njihov problem. ne vidim zašto se u stopu prati svaki potez njihov nakon izbora, zanimljiviji oni poraženi nego ovi što ih izabra raja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
I sad ce za izborni debakl biti krivi predsjednici opstinskih i mjesnih odbora koji najvjerovatnije nisu mogli ni prismrditi ovima iz vrhai vlade , a ne ovi iz rukovodstva koji su sjedili u foteljama i gledali sta da lape.
SDP ce biti mnogo jaci, samo da se odradi do kraja sto je zacrtano
SMRT SDP-u !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Samo da Lagumdzija ostane na celu u ukopa SDP do kraja.Ostatak sto valja neka predje u DF.
neće on ostati, instalirat će nekoga iz svog šinjela.. jednog malog poltrona..
Narcis, narcis, narcis, narcis, narcis, narcis............................................................narcis.
Ugasise svijetlo i odose u proslost,
Kad je dzenaza
Na kraju će izaći i reči zaključili smo da je narod kriv za ovo stoga nemam ništa protiv da Lagumdžija nastavi obnašati mjesto predsjednika ove mrtve stranke.
Je im predlazem da idu u ilegalu i da zlatku podignu bronzanu statuu na mjestu tornja na Humu vecu od samog tornja i da im to bude svetiste.
hahahahaha vidi crveni kmeri ponovo na klixu bale pjene i lupaju sebi lajkove... kako vas nije sramota poslije one 4 godine izdaje i poslije ovog poraza, koji u istoriji covjecanstva nije zapamcen.... ali kmeri idalje lazu i sebe i druge, a manipulacijom pokusavaju da ublaze krah Srpske Demokratske Partije = SDP
haahahahaaha... desperado1 dobio 199 lajkova..... hahaahaha... pa toliko nisu dobili ni glasova na proteklim izborima.... hahahahaa.. e moj klix !!!!! ukopace vas ovi.....
narode.... desperado1, spam1, aretej39, commander, lepi sale.... sve je to jedan covjek... !!! haahahahaha.... pokusava da napuha sdp a ne shvata da je zalutao.... haahahaa
Mora covjek za dnevnicu, mozda je privatno glasao za SDA
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovim dole lajavcima, komentatorima posebno nalix-u i njemu slicnim, ako vas je strah SDP-a sa ovim rezultatima, kako ce vas biti strah za 4 godine kada SDP bude ono sto treba biti i gdje treba da bude, na vrhu!
...klipane, ne radi se o strahu, nego o ljutnji što jednu lijepu ideju upropasti bahata ubleha u liku i nedjelu lagumdžionoviča.
sve ti commie rekao debilu .. da ne dodajem nista.....
Kada je SDP izgubio u Tuzli, a SDA pobijedila, gdje SDA nije pobijedila ni 1990-te, e onda to je pravi krah. Prava slika, koja pokazuje koliko su građani nezadovoljni vladavinom SDP-a.
Sudeći po komentarima po netu, glavni krivci su Lagumdžija i narod zato što je ovca (ovca je jer nije glasap za SDP). O nepotizmu, korupciji, bahatosti i sl. neće biti ni govora. SDP je postao SDA u pokušaju i razočarao svoje dugogodišnje glasače. Najgore je kad te razočara neko "blizak" to se teško prašta.
Naporno se radi :D