Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasljednici genocida i separatisti
Još malo pa izbori
Vidi ovog degenerika.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ovako će biti i poslije izbora, isti ku,.. c, drugo pakiranje... Srbi će glasati za iste, Hrvati za iste, Bošnjaci za iste i šta će biti poslije izbora..... ništa, jadne zemlje u kojoj nema dogovora.
rata prijatelju... vidite li sta se desava na planeti
Sta kaze vp? Je li zabrinut?
Smradovi!!!
Pa pustite da se RS odvoji, kada vam nevalja
Ma najbolje da se RS i hercge Bosna odvoje, a nama Bosna.
Odbijete im od plate odma i od dvojnog boravista, pa da vidimo hoce li ili nece dolaziti.... Vrlo jednostavno...
Zato će kao odgovor dobiti bosansku ćunu
Svi parlametarci su dali zakletvu da ce raditi u interesu Suverena I postovani ustav, a to ne rade. Sta ceka Suverenov-Drzavni tuzioc!!!
Ovo je nevidjeni ciganluk , ne zasluzujete ni 1KM iz budzeta .odnosi se na sda,hdz,snsd znaci fening niste zasluzili ne znam zasto vas narod trpi pa pravite budale od svih nas ..
Sto im plate ne blokiraju
Autor clanka D. Be. A tacno sam znala cim sam procitala, i prije nego sam pogledala ko je pisac. Asimov mali. 😏
Da je samo docekat dan da vidimo kako ce se shebat , da ne budu za kifle imali, taman kad ja ne bi imo sta..Sijaci zla medju narodima, najgore zvijeri od ljudi
Blokirali biste i vi bosnjaci da vam mi hrvati biramo predstavnike! Zamislite da je obrnuta situacija i hrvati biraju Čovica nama i Cvitanovica vama kao predstavnika i tako vec 15 godina! Dajte se uozbiljite ljudi, jer ubrzo cete žnjati ono sto ste posijali...
Hajmo da biramo ljude ne po nacionalnosti nego po kvaliteti i ljudskosti. Sta mislis o tome?
Prijaviti bagru za nesavjestan rad u službi ,nema druge...
Kako neko može da ne dođe na posao koji inače rojetko obavlja a uz to je dobro plačen. I pri tome nikakve sankcije.
Pa se opet vi "Probosanci" ližite sa hdzom i snsdom kad je u pitanju buđet i pare i privremeno finansiranje. Haram vam sve bilo !