Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ranka je meni zakon.
Srpska ulazi u period najveće stabilnosti. Sad je još najvažnije kvalitetno proslavit 9ti januar u čemu je DOdiku pomogao najviše Bakir Izetbegović SA SVOJIM USTAVNIM SPINOM !! A VUčić još više. Stvarno bi Srbija trebala podić spomenik Izebegovićima, staroj beogradskoj porodici, RAME UZ RAME SA KARAĐORĐEM , tolike su njihove zsluge za supjehe srpsstav !
👏👏👏👏👏👏👏
Svaka čast Ranka. Tako se bori za radnike, a ko ih zastupa u skupštini nek se radnici dobro zamisle. Pa seljaka više nema, ako te u parlamentu neće zatupati oni u ime radnika ONDA KOGA ZASTUPAJU, CRKVU, veleposjednike koga boga ???
@serbicodrina Pa Miletu je rata od izraelske amabasade u BEogradu tolika. A kakve bunde nosa Dodikova gospođa to javnost i ne zna ono kao i što BI ???, a eto koliko je bunda kod sindikaliste svi velikodržavni mediji odmah znaju :)))))))
@serbicodrina Eh ta plata je otprilike tačna. A Dodikov kredite je sad stvar SIPE jer to bio keš pa poslije nekim kreditom prikriven.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ko je sad kriv za nemire i proteste u ekonomski stabilnom i najrazvijenom ekonmskom intentitetu u regionu!? Jesu li organizatori SDA, SDP, jesu li ucesnici protesta autobusom dovozeni iz Federacije??
Mile sampion izraziti favorit. Mille l"epo imas imee. ☺☺☺ Udri ih Micune sokole Bosanski. Nedaj im disat'.
trese se banjaluka, rodit ce se mis.prodala je misicka radnike isto kao bajramovic.dok radnici skontaju prosao voz,radnicima i ne trebaju prava i plate. u zakon samo treba ugradit da poslodavac ima pravo prebiti radnika, kada je rob neka je pravi rob.
po RTRS-u ništa novo u Sjevernoj Koreji,pardon u manjem BH entitetu :))))))))))))
po RTRS-u ništa novo u Sjevernoj Koreji,pardon u manjem BH entitetu :))))))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nadam se da ce srbi ostat pri svojoj tyradiciji oni vole revoluciju
Toliko o demokratskoj državi. Kad je vlasteli bitno, onda je princip "' 'vako ćete kako mi reknemo." a kad treba narodu, e onda "demokrackim putem i ustaljenim procedurama, pa kad bu'ne."