Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moj realista, možda se i znamo oišto si iz Goražda. Da li je pokojni vlado Nedimović bio srbin? Da li je sudija u kantonalnom sudu u Goraždu Dragan Čorić (iz Rogatice se javio na konkurs i prošo). Ne želiš aneks 7. Hajde, pobij, pokolji, protjeraj širom svijeta, pa vladaj. Zajebite tu priču. I još da ti ovo kažem. Neće se provesti aneks 7 kao i mnoge druge stvari zato što utakmica nije završena. Upravo zato mora biti drugo poluvrijeme, pa ko pobjedi. TEK ĆE ONDA OVA ZEMLJA POSTATI NORMALNA.
ma nije problem narod u RS i Federaciji vec ovi nasi politicari u oba entiteta koji sa dogovorom medusobom koce razvoj jer ocigledno samo njima godi ovo nezakonje za njihove kriminale i lopovluke..... Narode budite se vec jednom
Iluzija je da ce ikada \"Ankes\" biti realiziran. Isuvise vremena je proslo i sva historijska i druga strucna literatura ne poznaje obnavljanje drustava na tom osnovu. U prijevodu, htjeli mi to priznati BiH, ona kakvu je znamo od ranije je mrtva i ne moze se obnoviti. Medjutim, moze se izgraditi drustvo triju nacinalnih grupa uz uslov da lideri i partije sva tri naroda svu mogucu energiju usmjere ka iskorjenjivanju MRZNJE. Jer, dospodo, BiH je danas zemlja mrznje, sovinizma i nacionalizma. Vise nego ikada. Ukoliko se trend pojacavanja mrznje na zaustavi ovdje i sada naredni oktobarski izbori bi mogli biti posljednji u historiji ove zemlj. Vidite kako u ovom tekstu nema rijeci o Bosnjacima, Hrvatima i Srbima i kako je moguce reci STVARNU istinu o zemlji u kojoj zivimo bez mrznje. U potpisu: Dobronamjerni
-Vid Srbina sjedi na balkonu, uz\'o pero sitnu knjigu pise, moj balvane tebe nema vise, u daske te Srbi pretvorise, sebi l\'jepu Srpsku napravise, mnogo l\'jepu u sv\'jetu cuvenu, Republiku Srpsku omiljenu.
kad ce balvan-revolucija?
I jos nesto,kako neko moze uopste racunati na neki popis od skoro 20-god po bilo kom osnovu i za bilo sta.Dali to [ nije mi jasno] znaci da se uzima nacionalna struktura stanovnistva opstine/opcine grada iz tog popisa za bilo sta.Pa ja sam napustao Srajevo koje sada pripada Bosnjacima i tamo vise nista ne trazim osim rodnih listova kada meni i mojoj familiji zatrebaju.Ko ima pravo da se na moj racun izvlaci po bilo kom osnovu. Novi poipis=nova nafaka i MIRNA BOSNA.
@realista-komentar, Hvala ti na ispravci.Ja sam odmah u mom uvodu komentara pomenuo da taj famozni -7 anex na poznajem.Meni samo nije jasno doklece sjediti Bosnjaci u parlamentu R.S. da tamo izigravaju vlast,a oni ustvari samo opstruisu donosenje vaznih odluka.U M-H/F cini mi se da i nema Srba na gornjem nivou vlasti izuzev onog Grahovca koji samo\'\' radi \'\' za platu i ima neka Spomenka[mislim da je znam] koja i ne moze biti pretstavnik Srba tamo,a licno mislim da nijedno od njih dvoje ne treba da budu tamo,ni kao paravan srpske vlasti ni kao srpska smetala Bosnjacima i Hrvatima.Ovi Bosnjaci sto sjede u Banja-luci u vlasti-pa to treba otjerati u Sarajevo da se tamo dokazuju.
nešto ste mi, dragi gospodine vrlo aktivni posljednjih par dana na portalu. obzirom da ste se komentarom ove vijesti udaljili malo od teme, želim da vas uputim na sljedeće: popis stanovništva iz 1991. godine ne važi za formiranje vlasti u općinama/opštinama koje su podijeljene međuentitetskom linijom. to se, između ostalog, odnosi na općinu stari grad sarajevo (opština istočni stari grad) - u kojoj ja živim i na općinu goražde (opština novo goražde, čitaj kopači) - u kojoj ste vi živjeli. vaše mjesto vjerovatno zauzima neki neuki bošnjo sa Štelom (jedina riječ u ovom tekstu koja je napisana velikim slovom - malo ironije i od mene). zbog svega navedenog toplo vam preporučujem da se, prije komentarisanja bilo čega, dobro informišete o temi. želim vam ugodan boravak na mom omiljenom portalu i puno suvislih komentara. pozdrav
Taj famozni \'\'anex -7\'\' je samo paravan za pokrice dzabalebarosa i lupeza koji dobivaju visoke stolice po opstinama-opcinama na osnovu stanovnika njegove nacionalnosti koji vise ne zive na tim opstinama niti ce vise ikada zivjeti. Primjer mog Gorazda;-prije rata u toj opstini je zivjelo 28% Srba i 72% Muslimana.Danas u toj opstini nema Srpskog stanovnistva,a neki Srpski lupez ce prihvatiti da uzme 28% vlasti...To su takvi nonsensi da covjek ne povjeruje.Posto sam i ja prije rata bio dio one vlasti predratne gdje se nac.kljuc postovao i odbir kadrova bio strog-mogu sad zamisliti ko sada zauzima moje mjesto- HA..HA..HA..-IRONIJE.!!! A u R.S. JE JOS I BETERNIJE-SADA TAMO IMAJU VLAST U OPSTINAMA BOSNJACI-FRIZERI,CEVABDZIJE,KROVOMUZACI....CISTI MUFLJEZ BOSNJACKI.
Taj famozni \'\'anex -7\'\' je samo paravan za pokrice dzabalebarosa i lupeza koji dobivaju visoke stolice po opstinama-opcinama na osnovu stanovnika njegove nacionalnosti koji vise ne zive na tim opstinama niti ce vise ikada zivjeti. Primjer mog Gorazda;-prije rata u toj opstini je zivjelo 28% Srba i 72% Muslimana.Danas u toj opstini nema Srpskog stanovnistva,a neki Srpski lupez ce prihvatiti da uzme 28% vlasti...To su takvi nonsensi da covjek ne povjeruje.Posto sam i ja prije rata bio dio one vlasti predratne gdje se nac.kljuc postovao i odbir kadrova bio strog-mogu sad zamisliti ko sada zauzima moje mjesto- HA..HA..HA..-IRONIJE.!!!
Englez samo u tvoj vlaznim snovima :)
nije problem, NATO ima sada razlog da isproba nove bombe na RS :)
Kako SNSD koči napredak i prosperitet svih građana BiH pa to je neviđeno.
ko sada blokira zakon....zaprdim Majkicki
sjeme im se zatrlo!