Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukinuti Skupcinu jer se skupcinari i ostala stoka zajebavaju i troskare od nase poreze. Ukinuti drzavu jer je ko Corkan. Ukinuti begove koji su na vlasti od 1991.
Nema kvoruma nema ni plate za ovaj mjesec pa da vidimo..............samo ispričnica od doktora ko u osnovnoj školi............
Najvažnije je da su Zlajogluovi čmarolisci od \"novinara\" vijest pod naslovom \"Kapela sv. Ante u Bukinju obijena 17. put\" stavili u rubriku CRNA HRONIKA, umjesto u POLITIKA i da su je nakon 15 minuta skinuli s naslovnice. Jadno, multietniĆarski fašisti!
pa novinaru nepismeni, Parlament Federacije BIH je zasjedao a ne Zastupniciki dom Parlamenta BIH!!!! Pa zar nisi nasao odgovarajucu sliku??? Mogao si staviti i sliku iz Skupstine KS ili Gradske skupstine Sarajeva!! cCcCc NEPISMENIIIIIIIIIIIIIII
jao mati moja govanaaaaaaaaa, valjda zapadalo....................