Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Većeras na dnevniku rekoše da se na spiskovima vodi 550000 boraca.Jedini naćin da se stane u kraj lopovluku je ukidanje svih prava. Svim lažnim spiskovima su kumovale stranke na vlasti koje su donijele zakon o demobilisanim borcima na uštrb ostalog stanovništva. Isto se i sada dešava kada nekakve komisije predlažu nove zakone o prijevremenom penzionisanju ljudi sa četrdeset godina starosti i dvadeset radnog staža.Postajemo država penzionera , sive ekonomije i crnog tržišta rada. Ipak sve to neko treba zaraditi a to su radnici kojima se ne uplačuju doprinosi i koji i sa 42 godine staža i 65 života ne mogu u penziju. Zašto se ne oglašava radnički sindikat.
danas ih ima prako 200 000 koji su bili kao borci neki ... da smo toliko boraca stvarno imali osvojili bi pola Evrope ... ali morala je SDA u boracke kartone uvesti i stavku \"ilegalan rad u inostranstvu\" i onda za sitne pare dijasporce koji su pobjegli 1992-ge uvesti u papire kao borce ....