Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAGO STA NEG IZ SARAJEVA!!! WELCOME TO SARAJEVO AL JAZIRA!!! SVAKA CAST HARISU SILAJDZICU!!! HIPOTEKA NE ZABORAVLJA SVE STO SI DO DANAS URADIO ZA DRZAVU BOSNU I HERCEGOVINU, POKRALUI SU TI GLASOVE KO I RADONCIUCU,CIK I SIPA ALI SVE CE IZAC NA VIDJELO!
mozda arapi hoce ovdje da kapital prebace iz svice i britanije ..iil jedan dio kapitala
HOCE LI I SJEDISTE TERORISTICKE ORGANIZACIJE ISTO BITI U BBI POSTAVLJENO, ILI ipak u FAHDOVOJ dzamiji ostaje???
A stvarno ne znam ko vas dole pita za Vaša mišljenja !!?? Nisam primjetio da negdje piše \"šta mislite o tome što će ta televizija da bude u BBI Centru\" Vaša mišljenja su potpuno ne važna, ovo čak niko drugi neće ni pročitat osim par ljudi kojima će bit jako dosadno i doći će na ove komentare. Budite zadovoljni i sretni što ćemo na ovom području imati jednu od najvećih televizija na svijetu..
Kako uspijete po čitav dan sjediti i čekati novu vijest na portalu, kako bi se vi malo prepucavali??? Ja stvarno ovim vlasnicima brzih i žestokih komentara predlažem obliđnju livadu, koplja u ruke i rokajte se!!! Daj napišite svako svoj posao koji radi i koliku platu ima?? Zanima me, ali iskreno??
Ekstra vijest ali mislim da ce se balkanska Al Jazeera vise gledati u Hrvatskoj i Srbiji nego u BiH jer tamo postoje prave intelektualne scene a ne primitivci sa kupljenim diplomama koji svrsavaju na kakicu Bakira Hadziomerovica, kojima se dize cuna na primitivne neartikulirane neandertalske glasove Sanjina Beciragica, Avde Avdica i Damira Kaletovica, kojima je Arijana Saracevic miss univerzuma ... Hvala Bogu pa nam dolazi normalna TV stanica, arapska, turska, cija god, u kojoj ce kriterij biti profesionalni kvalitet a ne stranacka pripadnost SDP-u kao na FTV i javnom servisu BHTV Seik Katara brat Hrvatima, Srbima, Bosnjacima ... Bakir Hadziomerovic iskompleksirano poluprimitivno ukazanje kao i nekulturna Duska Jurisic uostalom
Nas narod, kao i uvijek, najpametniji. Sve znaju. A drzava im medju najgorim i najneperspektivnijim u Europi i sire. Ta Aljazeera u par godina postade svjetski brend, ali sta oni znaju. Mi smo bolj. Sta ce nama neke investicije, nova radna mjesta, bolja afirmacija u svijetu i regionu, itd. Nista nama ne treba. Dok opet neko ne odluci da nas pobije, ili mi sami sebe.
masala masala
Reporteri ce ici samo na obuku zbog postulata i nacina rada Al Jazeere jer prodajom brand name-a oni su obavezni prenijeti nacin rada na kupca... tako da se ta pravila moraju postovati... provjeri sta znaci fransiza...
haver mi rece da je onaj s obna aleks treba na Jazeeri radit, valjda je u otiso na obuku tamo
Dragi moji... ovo nije arapska televizija na balkanu... Arapi su samo prodali brand name nekome, a taj neko je sa Balkana... dobro provjerite ko je istinski vlasnik. Ja sam vec provjerio i to nije Al Jazeera... sigurno...
ahahha al dzazira ahahahaha jao al ce tek sad da vam se narod radikalizuje ahahhahahhaha samo gledajte to..garantovano za par decenije ste druga palestina
pravi medij u pravom gradu
sad cemo da sve stucemo najjaci smo u bosni, pozdrav braći palestincima!!!!!!!1
Srbi se borili, da Beograd postane sjediste Al-Jazeere. A Srpcici nam ovdje sole pamet. Volim dusmane, prosti su i ne prave se glupi, jer su istinito glupi. Zato su i smjesni. Hehe Na ovo ce mi ko fol odgovoriti Hrvat;-)