Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je samo bila predigra velikih i mocnih.....proklestvo srba je to sto u svemu moraju da budu prvi........danas smo svjedoci kako prolaze oni koji ne slusaju vladare iz sjenke.....nema ni vode i hrane a bogami ni vazduha
procitaj ponovo sta sam napisao.....
Milion ljudi je pogođeno poplava, pored njih još milion se opametilo, treba neka nevolja da snađe još milion pa da se svi opametimo.
Pa jel' moguce na bebama komentarisati o srbima,hrvatima,bosnjacima itd....CCC
Dobra vremena kada smrdi nisu mogli ni pisnuti jer je HVO drzao cetnicku krajinu pod kontrolom. Tudjmane, sto si prodao Posavinu????
ok
Ovdje nije trebalo ostaviti mogucnost komentarisanja!
Te bebe nisu ni znale da su Srbi ali evo vidimo kako se to uredno protura kako je "stradao srpski narod".... Jeftini politički članak. Što se tiče majki, njihovu bol niko ne može razumjeti.
12 beba i nijedna mama. Ove zene na slici imaju max 25 godina i nemogu biti mame od opisanih beba. Dobro je Dobrica napisao:" Mi Srbi lazemo ...."
E neka ti je na obraz ovaj komentar!!!
U to vrijeme su helikopteri iz Srbije kruzili na sve strane po Bosni. Zar nije neko od njih mogao dopremiti te boce. Trazite krivce medju vama, medju onima koji su trebali da naruce rezerve tog kisika. Uvijek vam je nako drugi kriv. Nato nije ubijo srpsku vojsku prilikom bombardovanja Srbije a da ubija novorodjenu djecu. Procitajte malo koliko iracke vojske je ubijeno prilikom bombardovanja Iraka. Na stotine hiljada irackih vojnika. Izvinjenje onima koji su izgubili bebe 92e zbog mog gore napisanog teksta.
12 genocidasa manje
ok to je sada pretjerano
žara ili kako vec, odjebi sa klixa zar vi nemate neki svoj genocidni portal gdje velicate vasu izdrkotinu ?
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
:( uvijek strada onaj ko je najmanje kriv... andjeli mali...pokoj im dusama...
U tom periodu su srpski helikopteri kruzili na sve strane po BiH. Mogli su donijeti i te boce sa kiseonikom. Cilj ubistava ovih beba je bio da se pokrene osveta srpskog naroda. Sto se na kraju i desilo cak i u takvoj tolerantnoj sredini kao sto je bila Banja Luka. Trazite krivce medju svojima za smrt beba.
bolesno je to sto pises... osim toga, nijednom rjecju nisam rekla ko je kriv, niti je mjesto i vrijeme da se o tome raspravlja... rekoh da uvijek strada neko ko je najmenje kriv. tacka. dalja prica o tome ovdje i sada je suvisna. male bebe su mrtve. pokoj im dusi. dovoljno jezivo i tuzno da ti stane knedla u grlu. ako ti imas smjelosti, obraza, volje i energije raspredati politicku pozadinu toga ovdje i sada, ziv bio de se ti nekom drugom nakaci pa raspredaj. ja mogu samo reci pokoj im dusama. pametnom dosta.