Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GENOCIDNOST: U pravnoj teoriji nema genocidnih naroda, ali nezvanično najopasnija horda u cijeloj do sadašnjoj povijesti u najvećoj mjeri su upravo beskrupuliozni likovi koji sami sebe smatraju srbijancima. Pomenuti opasno samoumišljeni fanatici poput Dačića će ako im se ukaže prilika ponovo izazvati neku svjetsku nesreću poput one iz 1914-e.
u clanku fali ono bitno ... ko je ubio te novinare..ovako je kolektivna krivica
PITANJE: U ovom trenutku nemam namjeru komentirati naivnost tadašnjih stanovnika Mostara poput Arifa Pašalića i uzp-ovca Praljka, ali od svih neprijatelja tog grada, najopasniji je bio kostobacan i agresor Momčilo Perišić poznat i po napadima na Dubrovnik i Zadar. Zar mislite stvarno da zloglasni Dačić-Miloševićev saučesnik nema baš ništa i sa ovim granatiranjem ?
Svi ti novinari su imali zadatak da sire fake news i podupiru rat jos i vise. Nesto tipa ovih fake news koje slusamo iz sirije svaki dan, gdje,bi se moglo zakljuciti da je asad zlikovac a teroristi, i to placeni, borci za slobodu i demokratiju. Fake news.
Kad su pobili novinare talijane,kako su tek bili muslimane Ustaseee
Nisam razumjeo dali pises , ustaseee, posto se obracas ustasama, ili si napisao muslimani ustase? Posto muslimani i jesu bili ustase i 40'ih i 90'ih. Cvijece.
K nozi keru,razumijes li to
Njih je UBILO HRVSTSKO CVIJEČE🌻🌻🌻🌻🌻
111 - UZP - HRHB
Nisu ustaski monstrumi htjeli da se sazna istina.
a što je htjela tzv.Armija BiH u Vitezu?
@iiiiv: Da je tzv. ne bi postojala. znaci samom si sebi kontrirao. Al' nejse, kao sto rekoh, od koga je, dobro je. Vitez je bosanskohercegovacki grad i sama cinjenica da je Armija Bosne i Hercegovine, kao jedina priznata (legitimna) vojska medjunarodno priznate drzave, bila u Vitezu, znaci da je na to imala legitimno pravo. Koliko je Bosnjaka ubijeno od strane HVO-a i raznih paravojnih jedinica u Vitezu, Kiseljaku, Busovaci? Dobro vas ikako ima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slika 3. Spomen ploca iza zastava. Spominje se ko ih je ubio. HVO. Zato se Ljubo Beslic gradonacelnik Mostara i HDZovac nije pojavio. Boli ga istina.
NAZALOST uloga i cijena slobode informiranja je je cesto pogubna----in memoriam
Za vrjeme kulina bana je cvjetala bosna dok nisu karpatlije naselili ove krajeve. Iza sebe ostavljaju rusevine, ubistva. To se dokazuje svaki dan, kao i ovo danas. Ni jednu zemlju slavenskih naroda nemozes svrstati u mocnu ekonomsku zemlju. Dokaz da su vrsta polu divljeg naroda...
de si Adolfe, nisam te prepoznao.
UZP UZP UZP
A granata se sama ispalila??
Hvala! Pravo sam iznenađen! Nije to za očekivati od nosioca euro vrijednosti.
Ljudi poginu tragajući za istinom, želeći je pokazati svijetu. "Bog će ti možda oprostiti ako budeš neiskren prema njemu, ali neće nikada ako budeš neiskren prema sebi."