Komentari (481)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E OVO JE PRAVOSLAVNA ČAST A NE ONA GRUPA DJIKANA IZ SRBIJE TETOVIRANIH NARKOMANA I LOPOVA !
Srđane nek ti je laka zemlja Bosanska
AMANDA GRIJEŠIŠ
PRIKAŽI ODGOVORE (36)
Iskreni sin Bosne i Hercegovine Castan srbin Narode ostavite se nacionalizma vise okrenite se dobru
Da svi poštuju svoju državu i narod u njoj sve bi bolje bilo !
Zar ste glupi, gdje se nto narod nesto pita, srbi i bosnje jedan narod ali ih najgori medju njima vode od uvijek.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vidim svake godine isti komentari. Cetnicka kopilad nemiruje i lazima blati Srdjanovo a sve sa ciljem da naprave nove monstrume i utjeruju strah normalnim ljudima.. Ne nasjedajte na lazi imate intervjue sa akterima ovog dogadjaja i sami donesite sud. Pokoj ti dusi Srdjane
Bog uzme najbolje sebi,Srdjana je uzeo prerano ali samo najbo;lji zavrse kod boga
Pronađite tekst sa naslovom"Srpski junak ili srpski zarobljenik". To je priča o Safetu Sejdiću koji je otišao u Hag da svjedoči kako je bio zatočenik srpskog logora u Sarajevu. Na kraju je sud ustvrdio da je bio pripadnik interventnog voda VRS iz Semizovca, dužio mitraljez, kao borac cijenjen i poštovan.
Šta mislite od kud Alen Glavović kao jedini Bošnjak u Trebinju u ratu? Ne samo da je bio Srđanov prijatelj, već mu je bio i suborac, a zajedno su dijelili strast prema švercu teksas pantolama.
sta je lemi svercovao?
@BojaKreca Koji je cilj tvog tj cetnicko pravdanja Srdjanovog ubistva. Laz je ds je Alen tada bio sam u trebinju. Alen nikada nije bio mobilizovan. Alen i njegovi familiji je prodaja na pijaci bio jedinu zivot za egzistenciju. Image intervju sa njom na you tube pa poslusajte istinu
ja pisem ponekad da vidim statistiku klixovih fanova, nema dvojbe serbi prednjace.
Srdjane neka ti je laka zemlja.
Bagro seljacka, niste dostojni komentarisati ovakve ljude. Vase bljuvuotine su za kanalizaciju a ne za Internet.
Bagro seljacka, niste dostojni komentarisati ovakve ljude. Vase bljuvuotine su za kanalizaciju a ne za Internet.
Bagro seljacka, niste dostojni komentarisati ovakve ljude. Vase bljuvuotine su za kanalizaciju a ne za Internet.
Ajd neka Mi bosnje objasni, zasto Srbi nisu pobili sve i jednog muslimana na podrucju juzne Srbije? Mozda zato sto nisu bili separatisti i teroristi kao njihova braca u BiH?
hajde objasni ti meni kako to da Turci za 500 godina nisu fizicki istrijebili srbe? mozda zato sto su im oni bili najvjerniji vazali i zaro sto su im zene radodajke?
pa kako nisu istrebili rumune, grke, bugare? i nije 500 godina nego 380 A Srbi, koji su se borili za turke, to ti je nesto kao sto vi hocete u nato danas, pa da se borite na strani okupatora. I tu su Srbi dokazali da su nadmocni spram drugih ljudi, posto su kako kazes, bili najbolji turski borci. Nije dzaba hitler rekao daj mi 100.00 srba i osvojicu svet. A te zene radodajke su upravo postale bosnjakinje, znaci tvoja prababa neka je bila srpkinja radodajka i postala bilbordnacija. Kontas?
izrod
Jeli i on djikan , smrdin, vlah, genocidas?
@STELT0117 pa znam da u ustasama(muslimanima i katolikama) vlada ne opisiva mrznja prema Srbima, valjda zato sto u dusi ti ljudi znaju da su nastali od Srba, pa ih tuce teski kompleks. I posle se cude..
@STELT0117 pa u tvom komentaru je cista mrznja i jad. Evo drasko ti je fino objasnio, da Srbi kao narod nisu osudjeni za nikakav genocid. A Jel znas da je nad Srbima izvrsen genocid od vas ustasa"? Pa opet od vas dok stese borili za austrougarskog okupatora? I ti pripadniku te bilbordnacije izmisljene, ces nesto Srbima govoriti. Pa ta vasa mrznja i kompleks vas je kostald devedesetih, posto ste teska gofna i dokazujes to sa tvojim licejmernim komentar. Ne znam jesi katolik ili musliman.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ono sto bi trebalo biti normalno, zbog naseg kukavicluka smo proglasili herojstvom. Ne ustati protiv zla, cini nas njegovim slugom. Prije potpunog nistavila mnogi ce postaviti pitanje, zbog cega smo zivjeli.? Za razliku od mnogih nas, Srdjan se imao rasta roditi.
ovo pisem da malo razmislite , minusi ili plusevi za mene ne znaci ama bas nista, oni su bezvrijedni ali pokusaj da prije sto udaris minus procitaj jos par puta razmisljaj pa onda udari minus ili plus ili mozda nece nista uraditi.
Nije on ispijao kahve na racun roditelja i drustva kao ovi danasnji bolesnici sa klixa