Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta su ti dobri Bosnjani, ovo nigdje na svijetu nema da čovjek pravi česme i da je voda džaba, na zapadu je to nezamislivo jer bi i zrak oporezovati i naplatili.
Pozitivan primjer. Tako se ovaj svijet ostavlja, jer smo takav mandat od predaka i dobili . Da radimo za narod a ne za sebe. Jer kad kad se počne za sebe, teško narod padne na pamet ! I vi iz Klixa, ko da vijesti prenosite iz komunističkih vremena a ne iz sadašnjih, turbo (folk) prihvatizacijskih !!
pa ova ljudina ti je iz starih komunističkih vremena ... onaj "mračni" sistem ga odgojio da radi i gradi ... a ovi danas ... oni su ti više za : možel se fabrika prodat u staro željzo i imal se đe šta ukrast
slava ti stari druže
Ljudino, da ti Allah dz.s. podari lijepi Dzenet