Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DUŠICA DRAGA, NEMA JE VIŠE. :(
kako ujedinila, kad su ovi iz sds-a, što ih bošnje slave, blokirali usvajanje zakona.
Kvanternik prozvan si na ovoj vijesti: http://www.klix.ba/biznis/privreda/energoinvest-u-albaniji-realizirao-posao-vrijedan-31-milion-eura/141015053
http://www.violeta.com/
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dajte molim vas bar na ovakve vijesti ne dozvolite svakojake komentare pobogu. malo Dostojanstva pobogu.
I na kraju mi glasamo za SDA !!
nije mi jasno da li ovi novinari stalno prozivaju porodicu Ibišević da vide ima li kakvog materijala za pisati (vidim da su prethodno bili tekstovi i da je majka trudna i o porodu i nakon poroda )? Nek je Selmica živa i zdrava sa svojim roditeljima i aBd da dobije bracu/seku, ali za Boga miloga zar o svemu tome treba izvjestavati?
Tuga velika zbog dječijeg života ali ne sjećam se ujedinjenja ni nekog kompromisa.
...........................jedino sutnjom mozemo iskazati malo je reci zalost :((((