Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovom se liku na faci vidi da nije normalan... postavljen je na tu poziciju jer je naporan ...
Ja napisao ono sto sam cuo :) Mozda i grijesim :S
Treba raspustiti ministarstvo obrazovanja i vratiti Prosvjetno-pedagoški zavod u kojem će struka raspravljati o obrazovanju, kriterijima, i nastavno-naučno-vaspitnom procesu, a ne nekompetentni polupismeni političari, koji i u obrazovanju gledaju kadrovsku križaljku, gdje bi mogli instalirati stranačke uhljebe, nesposobne direktore i još nesposobnije pedagoge. Kriteriji u nastavi su toliko oboreni da nam djeca iz škola izlaze poluobrazovana, takvim je valjda lakše vladati.
Poenta cijele priče je u tome da direktori škola žele da zadrže postojeći besmisleni Zakon koji im omogućava da istovremeno budu i direktori škola i članovi stranačkih organa ili zakonodavnih tijela, što im omogućava kontrolu nad hiljadama roditelja i uposlenika škola kao sigurnom biračkom korpusu. Gladni i bezobzirni, kakvi jesu, sada još hoće da poput Sjevernokorejskog diktatora mogu na mjesto direktora biti birani do sudnjeg dana. Sivro to ne da i treba ga podržati u tome.
Samo je jedna vakcina na svo ovo ludilo.. zamisli da nema drzavnih skola.. dali bi ista od ovog ludila bilo? Cak nebi mogli forsirati ni udzbenike koje im stampaju njihovi ahbabi stranacki.. zamisli da roditelj moze birati skolu.. i da se nastavnici takmice ko ce mu dijete bolje nauciti zivotu.. zamisli taj scenario :)
Politička prepucavanja preko dječjih leđa.
Šta je svir'o? >_