Komentari (183)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To je trebalo davno još uraditi. Tih sumnjivih diploma ima 80%.Ljudi koji pošteno dodju do diplome ne mogu ništa. Podrška za reviziju
Prvo Sivrinu diplomu preispitajte...
trebalo je al ne da sda zna se zašto
A tek da vidite diplome u policijskih inspektora Dno dna Sve vanredno uz rad
pehlivanovic-SBB konakovic-NAROD I PRAVDA-FASTO ministar u vladi KS TRAVNICKI UNIVERZITET Sivro trazi od sestorke da provjere sami sebe
ko će pare da im vrati
halo
LAŽNO IZDATIH DIPLOMA IMA NA PRIVATNIM ALI MOJI DRUGOVI I NA DRŽAVNIM UNIVERZITETIMA. NA PRIVATNIM FAKULTETIMA DIPLOME SU KUPOVALI ONI KOJI NEMAJU ŠTELE U POLITICI, DOK SU TE ISTE LAŽNE DIPLOME DIJELJENE PO POLITIČKOJ LINIJI NA DRŽAVNIM FAKULTETIMA. U BIH JE KRAJNJE VRIJEME DA SE KRENE U ISPITIVANJE TOGA KO TO IMA LAŽNU DIPLOMU.
Studirao sam krajem 90tih Elektrotehniku, smjer racunaratvo i informatika, u Sarajevu i imam kolege koji su zavrsili faks prepisujuci. Dobili posao nakon toga u drzavnim firmama, nesposobni da rade ista konkretno. Ja nisam tad zavrsio, zivot me odveo na drugu stranu. Poslije dosta godina sam upisao informacione tehnologije u Travniku i zavrsio - niti sam koga potplacivao, niti se studij nesto pretjerano razlikovao od ETFa. Ko je htio da nauci, naucio je, ko je htio da vara sistem, pokusao je.
Naci ce se vjerovatno komentatora da nadju sto mana ovome sto sam napisao, poenta je samo da travnicki univerzitet, po mom iskustvu, nije jedan od tih gdje se kupuju diplome. Makar je ja nisam kupio.
Šta želiš da kažeš ? Tebe su vjerovatno mrzili profesori pa si na Elektrotehnici u Sarajevu propadao, a u Travniku su bili korektni ? Kako ti možeš da porediš ETF iz Sarajeva sa Travnikom kada se nisi kvalifikovao na ETF, tj. nisi ga završio-propadao si.Dakle, da bi mogao da porediš morao bi obadva fakulteta da završiš, a ti to nisi .
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bogami naša Sabina je sve redovno završila u Bosanskoj Gradišci.Prvo 8 sahati marljivo radi, pa se potom brzo teleportira u Gradišku na predavanja , pa nazad u Sarajevo i sve tako dok nije okončala studije.Zato je sada naša sabina magistar i prima plaću magistra i za vrijeme studija nikada nije odsustvovala sa posla. To su te nove i uspješne generacije Bošnjaka, kojima nije ništa teško uraditi.
Univerzitet u Travniku na aparatima :)))
A Sivro je kao kompetentan. Po izgledu mu ne bi dao WC da naplaćuje. Ali zna izged zavarat.
Provjeriti privatne fakultete po drzavnim institucijama!
IMA I DRŽAVNIH ISTO TAKO. NEMOJTE ZABORAVLJATI AFERU PRAVNOG FAKULTETA UN SARAJEVO U TUZLI. SEKS SKANDAL SA DIPLOMAMA, KUPOVINA ISPITA ITD.
Sivro je najveci kriminalac u obrazovnom sistemu i generator mnogih problema!
Ovaj efendijica bi da se tamo nekima ukinu diplome, daju otkazi pa da onda moze 20-30 zaposlit. Kazu price, nema zaposljavanja do Sivro ne aminuje i ne kaze tu ces tog i tog zaposliti. A to da su "čestiti" i "stručni" faaaak. Moze se pronaci pokoji i takav.
Ko god je diplomu stekao u Travniku,Gradisci,.........ne moze biti postavljen na imenovanu poziciju.,po Zakonu o ministarskim vladinim i drugim imenovanjima
ja koliko znam da svako malo SIPA vrsi uvid u diplome, cak i mnoge firme traze provjere tako da ovaj prica gluposti samo dodatno opterecenje ljudima koji rade u skolama...
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Kreten jedan ti si tu ženu otjerao u bolnicu i još mnoge cestite profesore... Svaki dan su škole pod kojekakvim inspekcijskim nadzorima zbog kojekakvih kretena.. kontroliši široki i slicne kvazi skole... jos i takve stresove trebaju prolaziti ljudi...
DOBAR PRIJEDLOG!