Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa krele jedan čojek je doktor ogojnih nauka valjda imama malo zanja i iskustva da tu može dati svoj doprinos...
Zašto si se ušutio u pisanju za druge javne ustanove gdje se vrše malverzacije pod tvojim pokroviteljstvom preko tvojih predstavnika podružnica. Sada ćemo početi pisati o tebi i tvom kriminalu koji traje godinama, od "privatnog udruženja sindikata" do JU gdje upošljavaš svoje ljude preko veze, a uredno medijski kriješ kriminal koji činiš svakodnevno u školi u kojoj si zaposlen.
Svire gulash glovo....ti praviš medijsku hajku gdje ne možeš mešetariti i uplitati svoje prste. Da je situacija legalna i ispravna dokaz je da je donesena jednoglasna odluka, a u ŠO ima predstavnik uposlenika koji je vjerovatno imao instrukcije kolegica i kolega.
Svire gulash glovo... pao si ku.cu za uši. Ne .ebe ti ni ovaj ministar kao što te nije j.bavala ni ministrica. Idi u zagrljaj Konjak-oviću koji te podržavao svih ovih godina i davao ti državni novac, a ti mjesecno ubirao danak od cca 5000KM, ali ti ćeš njemu zauzvrat od obrazovanih ovčica napraviti stado glasača.
na rijec "Centar" u naslovu, pa bilo.to text o epiCentru zemljotresa, odmah se pale dva bot-alkosa 24sata i Crvene brigade jer kontaju da je vijest o opstini Centar, i onda isto dvije tetke krenu kmecat, kukat, jaukat, avaaj...majko...isto ko da im neko zdrav zub vadi...
Jel direktor član NIP od Konakovića a direktorica muzičarka koja ne zna posao. On je i doveo na tu funkciju tj. Zulfo.
Stranka imenuje svoje direktore, a onda, posto je nepismen ali podoban, direktor-ica postavlja svoje pomocnike jer nezna raditi taj posao. Bahato trosenje narodnih para u nedogled se nastavlja
Čuj pomoćnik direktora, pa majka mu stara zar je toliko komplikovan posao direktora pa mu treba pomoć.