Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poslednji put kad ste nam pomagali napravili ste genocid
pomozi sebi tadicu...otislo je kosovo...pomozi...nije ni u sandzaku sjajno
Tadicu nije ti ovo Srbija pa da mozes prodavati mu** pod bubrege ,tvoje lazi jedino pale kod Srba. USPUT SAVJET -POBRINI SE TI ZA SRCE SRBIJE GDJE NEMA SRCA NEMA NICEGA. KOSOVO JE SRBIJA AL U KUR***DANU.
Ko bi tebi vjerovo Tadicu nebi niko ni da golom guz** sjednes na sporet. Ti si covjek sa dva lica bio i ostaces do smrti.Ti bi se uvjek je** a da ti neudje to jest javno bi nam pomogao u tajnosti jos jednim genocidom.
Bravo Tadiću. Srpska 4 EVER
Njemu nije dovoljno sto j-ebe svoj narod u zdrav mozak pa bi malo i nas u BiH. Zato BoTa, od-j-ebi u troskoku!
jel ti to iz iskustva govoriš xD e moj jadniče
obiliću, kobiliću, ti mali glaviću
Treba nam hepek pod hitno!
Nek pomogne svojima u drzavi Kosovo, ionako jos malo nece moci ni sahovski turnir organizovat po brojnosti u svojoj \"kolevci\".
Mjesa se covjek za dobrobit svih naroda u BiH . Aloooo ljudiiiiii ovo je zemlja i srba i hrvata bila i biće !!!! nije samo bošnjačka niti je kad bila, niti mi dozivljavamo da je ikad bila a najmanje da ce biti...... POŠTUJMO KONSTITUTIVNOST .
ti da pomognes BiH sotono...cuvaj to malo bgb pasaluka ili ces ostati i bez toga krmáco jedna ulizana
piss off boki taki
Razlika izmedju Zlaje i Tadica je da Zlaja ne smatra BiH svojom imovinom, vec svojom domovinom. Osim toga, Tadic nema apsolutno nikakav legitimitet da se mijesa.
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.bosnianroyalfamily.org
Nije tvoje Tadicu da se mjesas. BiH nije tvoja imovina.
http://mladibih.webs.com/