Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
--- ZMAJ --- čevabdzinica opet naložili roštilj ......
Obrukao se lik kao malo ko. Cuj cevabdzinica 😂
Prihvatio bih svaku zemlju kao svoju, koja bi cijenila normalnog, poštenog i radnog čovjeka, bez obzira da li bi se moj predsjednik zvao Milan, Ivica, Mehmed, Karl, Ditrih itd. Jedina država koja je pokazala brigu za običnog čovjeka na ovim prostorima je Slovenija, ovo ostalo su sve prezervativi od država. Lideri Bošnjaka ne mogu 20 i kusur godina od rata riješiti problem zageđenja Sarajeva i problem vode, kako im vjerovati da bi znali išta drugo potjerati naprijed?
Srpski i hrvatski lideri, takođe identične nehumanoidne fekalije. Za poštenog čovjeka, sve "države" su kazamati.
Sve je to isti par fekalija. Nisam toliki mazohista da više volim "moju" državu koju vode bolesnici tipa Dodik, Vučić, Izetbegović, Đukanović, Sanader od pravedne države na čijem čelu može da bude i Ditrih.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svi pametni komentatori ovdje samo sirotinju osuđuju što troše ugalj, a niko nema muda da kritikuje strukture moći, skorojeviće koji se vozaju s po 3 auta po domaćinstvu itd.
bilmezi ostaju bilmezi
Nek policija krene radit svoj posao i nek zaista zabrane navedena vozila, nek inspektori krenu na teren!!
Vratite se u Sućesku pa dišite!
Opet Zmaj naložio
Zasto disati , kad mozemo gledati i cuditi se - Sun Tzu ...
Kad istocna bosna nalozi nanine kosti zagade do pekinga.....
opet nekom ćevapi zagorili... a čuj ove gluposti "Ministar prostornog uređenja, građenja i zaštite okoliša Kantona Sarajevo Čedomir Lukić, u funkciji predsjednika Operativnog štaba jučer je donio Odluku o ukidanju Druge epizode „Upozorenje“, dok i dalje na snazi ostaje Prva epizoda ''Pripravnost'' sa određenim mjerama u Kantonu Sarajevu."
Vrati se iz smrdljivog Sarajeva danas,majko mila 2 dana jedva izdrzao..sva mi odjeca smrdi, kao da sam u susani bio 24h,sramota me bilo pojaviti se pred ljudima..to je uzas...mogu misliti kako je ovima sto svaki dan udisu to...
Talibane treba kupati pod prisilom... Od njihovog smrada stradaju i nevini..
Treba staviti velike ventilatore i otpuhati ovaj smog prema Palama i Istočnom Sarajevu.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> Sexcoss.com
Vjerujem da je kriva cevabdzinica ... ovi bas cekaju da ko u Londonu umre jedno 50.000 ljudi za para dana ... a do tada se samo "cuditi".
Pa zar nije Konakoviceva skupstina zasjedala i donijela zakljucak o ovome, otkud sad zagadjenje