Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TREBA DA SE BORIMO SVI ZA BORAČKI DODATAK TRAJNOG KARAKTERA KOJI ČE OBUHVATITI SVE KOJI RADE ILI NE RADE KAO IPENZIONERE NORMALNO SA RAZLIĆITOM OSNOVOM.VIDITE MALO TITINE ZAKONE SUBNORA.OSTAVITI U ZAKONU I ZDRASTVENU ZAŠTITU NEZAPOSLENIM.DVA I VIŠE PRIMANJA OD DRŽAVE SVESTI NA JEDNO UKORIST DEMOBILISANI BEZ OBZIRA KOJA RAZINA VLASTI I PRIMANJA.
Nisam se borio za Alijinu državu nego sam branio BIH i porodicu od agresije što unutrašnjeg tako i od vanjskog neprijatelja.Oni koji su ostali na okupiranim teritorijama ili su završili u logorima ili su pod zemljom.Rijetki su spasili glavu ostavljajući kompletnu imovinu zlikovcima i plačajući svoj izlazak.
Eto ti kada si se borijo za alinu drzavu i vidis sta si dobijo tako ti i ttreba saljacino jedna
Prvo treba sva lokalna udruženja i saveze skinuti sa buđeta općina kantona federacije. Ja više i neznam kojem savezu pripadam i koji zastupa moje interese.Ovdje se radi samo o borbi za fotelje i lagan naćin zarade.I prema potpisanom saopštenju Munira Karića se vidi da se opet radi na dijeljenju boraćke populacije na one koji su proveli više- manje dana u armiji.Zašto se onda ne zalažu za pravedniji zakon o demobilisanim borcima gdje ni jedan borac neće biti izostavljen normalno prema određenom doprinosu.Po ovome a i prema zakonu borci su samo oni koji su bili u armiji 1992 godine a ostali koji se iz raznoraznih razloga tada nisu zatekli u dijelu pod kontrolom Armije BIH su izostavljeni iz zakona naroćito u dijelu o prijevremenom penzionisanju. Ja sam proveo u Armiji BIH 2 godine i 11 mjeseci od januara 93 do kraja rata dok je moj komšija proveo 2 godine i 1 mjesec ali pošto je on upisan od 15 decembra 1992 godine ide u penziju pet godina prije mene.Dali tu ima pravde??
ZA STA SU SE BORILI PITAM JA SEBE sve je bilo dogovoreno rahmetli aljo je sve izdo i prodo postali smo zapadne sluge pomogli smo okupatoru da razbije yugu i da udje ovdje posluzili smo mu kao trojanski konj trebali smo slusati abdic sacuvli bi i ljude i ekonomiju i sve bili bi vec u evropskoj uniji a gl.upi aljo na nagovor zapda nas sve upropastio jedino su hrvati profiitirali jer smo mi primili glavne udare srba na sebe
ovo samo u ovoj .j.e.b.e.n.o.j. drzavi mogu osudeni kriminalci i dalje obavljati duznosti ..............fujjjjjjjjjj Sva sreca da sam ovu zemlju napustio i promjenio drzavljanstvo
ma trebate im j.m... a ovo je iznenadjenje da Sisic nema ni dvije godine u ABiH a on vas sve vrijeme predstavljao, jeste li to znali i prije.. cccccc... haman pa i vas borce predstavlja KOS..