Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgleda skroz pristojno, svaka cast Tuzlaci!
Eh ovo se zove organizacija. Svaka čast! U Tuzlu i Zenicu treba investirati da ne bi kaskali za Sarajevom (Saraiabad) u bilo kom smislu, pogotovo u akademskom!
Tuzla sa 0 slučajeva virusa, odbija sa UKCa one koji ionako predugo čekaju na raznorazne operacije. Moja majka sa drugim stadijem karcinoma, koja treba na operaciju, jučer je vraćena jer se doktori boje za svoje zdravlje. Dali su joj savjet da bude "strpljiva". Halo jbt. I vi meni recite da oni rade dobar posao. Izazvaće idioti više smrtnih slučajeva nego ova korona. Dakle, UKC bukvalno zatvore, korona virusa još nema, a mi im dajemo aplauz svako veče. Bravo Tuzlo.
silovatelj, A KOJE TAJ NITKOV ZLOCINAC. ZAR JE JOS ZIV?
Tuzlanski aerodrom je "uvezao" najviše ljudi iz EU, i odmah su im uručena rješenja o izolaciji i policija je na vrijeme počela provjeru istih, aerodrom je odmah obustavio operacije, i poduzete su pravovremene mjere. Druga stvar TK je omogućio zdravstveno osiguranje svima bez potrebe da ovjeravaju knjizice ili lijepe markice
Prostor.ba odjavio sve radnike!
Ko je idiot i rizikuje zivot sebi i svoj porodici krseci samoizolaciju tu ga i treba smjestiti.
Vi nas za ludare pripremate, dajte nam kruha i cigara
Cetvrta slika. Radnici rade na skidanju salonit koje su jako kancerogene i to rade bez ikakve opreme.. Neko bi i za ovo trebao odgovarati
Postujte pravila i nebojte se...oni koji krse samoizolaciju i druge upute kaznjavat i to maksmilano...
Ove koji krse samoizolaciju treba hapsiti i kazniti!