Otuđili više desetina automobila
272
Širom BiH uhapšeno 10 osoba zbog autokriminala
Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije loše, popravljamo se.. Sad bi možda i mogao izvući golfa iz garaže.
To milicijo....samo hapsi
Jes vidio sto Radoncic radi ? Stare mi, pricajte vi sta hocete, covjek je poceo cistiti (doduse cisti konkurenciju) praavo :-)
Ne saznsmo nikad šta bi sa ukradenim autobusom ispred fahrinog hotela.Neko je tu dobro hajrovao od osiguranja.
Ma šta imamo od toga što su ih uhapsili kad će ih za koji dan sudije opet pusttiti.Zna se da je riječ o kriminalcima najtežeg kalibra,sa debelim policijskim dosjeima.Ali nažalost u ovoj zemlji je već odavno ukinuta smrtna kazna.
Jel ja jedino vidim ili je i Vama ova policija počela mangupski da radi?
povecan je br kradja vozila u ovoj godini u odnosu na proslu,pa su strendjeri prozvali nase da nesta urade,e onda se oni sjete da treba da hapse,sta su jada napravili ovi lopovi ljudima,boze sacuvaj,a nije mi jasno kako iz ovolikog grada izvezu toliko auta a da niko ne primjeti?ko je s kim u talu?
Na vješala s njima. Javno vješanje u Sarajevu ispred Narodnog pozorišta!
Jedan Od Uhapseni Je NIJAZ-NISKO-KARKELJA
Evo jedne stranice za sve nas ljenčine koji cijeli dan provode pred računalom surfajući i igrajući igrice. Ovdje možete zaraditi gledanjem reklama. Za svaku reklamu koju pogledate dobijete 0,01$. Stranica je sigurna, besplatna i zabavna. Ovdje se možete registrirati: http://www.clixsense.com/?4986151
kako braća surađuju kad je riječ o kriminalu, nema više ni trećeg entiteta ni rajvosa spike samo udri po narodu...
jesteli nasli motor: 1.9TDI 115KM sa mjenjacem za Golfa 5?
HITNO prodajem golf VI za 3000 €
pustit će ih odma ujutro ovo je farsa za medije
Kakve su ono puške kod drotova? Neki novi AK?
Jedino drzavno tuzilastvo i sud mogu se obracunati sa ovom kriminalnom posasti!! Samo naprijed! Palac gore!
sao hapsi mamicu vam lopovsku!