Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ostatak Bosne i Hercegovine is Typing.....
Bravo policijo samo hapsi. Dosta je sirenja virusa. Pojacati policijske patrole u svim gradovima podhitno.
Sarajlijice gledajte kako se bore ljudi za svoja prava
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Raja iz Gruda ima muda :D
Herceg Bosno srce ponosno
Ne psuj :D
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kako znaju da je to josip grbeša ako nije imao dokumente? a ako znaju josipa grbešu onda ga nisu trebali privesti na identifikaciju :) ovako isto i migrane, kada vide da nemas dokumenata, hop, u policiju
Građani ili skinheadsi?!🤔
Kazne ne potpisivati i samo ma sud rijesiti. Pazite da advokat ne pogrijesi u sastavljanju tuzbe, jer to obicno bude jedini razlog.odbacivanja tuzbe, a ne cinjenica da je zakon na nasoj strani, a ne ovoj kolaboracionistickoj i okupatorskoj.
Mislum da bi se gosp gilan malić trebao najesti govana!!!
Takvima pomaže samo Titina milicija!
E što su izlazili, izlazili su. Ako imaju para za bacanje, ja ih podržavam, svakako državi treba para za borbu protiv Covida.
Tako i treba. Kad neće da sjede kod kuće, nek' sjede u stanici. Kazne treba poduplati, pa ko ima para za bacanje samo naprijed. Nek' se makar budžet puni, ako ništa drugo.
Zasto
Zato što ste glupi 🦧
Toooo napokon pozitivna vjest podrška iz Sarajeva, svaka čast što niste pi*ck#as#ti kao ovi ovdje
Nema od mirnih prosvjeda ništa stoka je to i sa stokom treba postupiti kako se inače sa stokom postupa.
nije lako ovim policajcin u ovim malim sredinam kad nekog privedu, sretan put do kuce
Danas (19.03.2021) u 19:30h svi na most u Širokom najavljen je miran prosvjed... Bog nam je dao slobodu a oni nam je uništavaju... Tko se boji korone nek ne izlazi i nek se zabije u kuću, a nas ostale pustite da uživamo u životu !!
Možda ti je dao slobodu, ali ti nije dao pamet. JBG, k'o da ti nije dao ništa.
Ekipa je najjača 😎
Murijaci saznali za proteste preko drustvenih mreza😂
Svaka cast samo naprijed treba rusi ovaj fasizam