Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMRT IZRAELU.
Draga gospodo pa niste trebali ,,cackati protiv vaše države,, i sve bi bilo ok kao sto je to bilo i ranije,,tko cacka osinjak sigurno će biti uboden,ipak želim da se pošteno po uđete,predate i sve će biti u redu . . POZĐRAV hrnjica
Sto ce se iseljavat ....muzevi su im divljali po Bosni 90 pa su sda u Siriji ko riba u vodi.
Mišljenje nevjernika je nebitno, đaba se trudiš :)
A ko su ti državljani BiH u Siriji. Jesu li to one djevojčice kćerke naših bošnja (Gluva Bukovica i slično) utrpavali bradatim spodobama ili i same bradonje kojima je Alija dao državljanstvo. Daj bože da su to radnici Energopetrola koji su tamo bušili naftu.