Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kriminalna hobotnica sdp a rezimski mediji šute o povezanosti sdp i hdza
na samo SDA krade u ovoj državi. svi ostali su pošteni.
Ja mislim da je ovo opet udar na bosnjake. 😋 Bake bi se sigurno složio sa mnom. Još ako je ranjavan, kud ćeš više 😎 Sta je za nas 28 miliona. Kikiriki.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa ni prosli direktor koji je uzeo stotine milione sa svojim sinom jos nikad nije presudjen, a nafatali ovoga koji je vidio kako se krade, pa izradio Arslanagica i sve druge i preuzeo vlast. Koji je samo tamo kriminal od rata naovamo. I sada poslije 30 godina jos niko presudjen. Za riplija
NEDIM UZUNOVIĆ direktor Bosnalijeka, blizak prijatelj Nemrina Nikšića kao i Alagići, bio je zastupnik Bosnalijeka u Rusiji. U više navrata je pravio fiktivne marketinške ugovore te će i Ruske vlasti otovriti istragu protiv njega (imaju dokazi akta koji je prilozen iz Rusije) i dolazi tada u sukob sa Arslanagićima, zbog određenih nerasčišćenih računa.
Arslanagići ga smjenjuju, ali Uzunović pravi aranžman sa Ruskom Imperija Fram da preuzmu Boasnalijek i to uz pomoć Vlade FBIH na čijem čelu je tada bio NERMIN NIKSIĆ. Formiraju offshore kompaniju u Luksmemburgu - Haden, na koju ruska Imperija Farm prebacuje 25 miliona eura putem Erkafarma za kupovinu Bosnalijeka i 7,8 miliona kredita od ruske Sberbanke, ukupno 56 miliona KM su imali na raspolaganju.
De ba riješte prvo Fadila. Ne bacajte narodu prašinu u oči!!!
proslo hapsenje vezano za bosnalijek...kaze ukraki 23 miliona i lik se nagodi na godinu zatvora...bar tako pise u medijima...skinesno
Gdje ona budala sto svaki dan po 16puta proziva Fadila
Dobice 6 mjeseci uslovne, sta vam je ljudi ovdje NEMA države!!!
Bojim se da se neće desiti isto što i sa bivšim direktorom Arslanagićem i njegovim sinovima! Apsolutno ništa! Samo da se podsjetimo Uzunović je bio i tada, prije skoro 10tak god, pod istragom kada je Arslanagić prvi put uhapšen, pošto je novac prao Uzunović u Rusiji!
Neće valjda ovo proći bez kapitalca E.Arslanagića.
Ako nisu nasli bespravno posjecenu johovinu, dzaba ova sprdacina SIPE
Pa čovjek vozi Opela, a vi pričate da je kriminalac. Svi znamo da Opel postoji samo da Ford ne bude najgore vozilo. Bar da je BMW pa da razmislim. :)
Bas se trudis da dokazes da si glup
Jutros je stotinjak Fudinih pristalica krenulo pjesice iz Zenice ka Sarajevu Zaustavili ih kod Doboja 🤣 Drugovi iz sdp-a pripremite svog stranackog sefa za ćorku, jer se ocito Obruc steze. Sve nelegalne radnje sto su vrsene dok je Nermin traktor Niksic bio na celu vlade FBiH su jako sumnjive sigurnosnim organima 😉
kakoe direktore? Pa evo o5 ovi moi...
ma ja nek ste vi postavili sliku sa adresom mu
viza za budućnost