Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
veli kamber..."sinoc sam dobio poruku od prijatelja da ce se ovo desiti"...znaci stranacka udba javi svojima na vrijeme da uniste dokaze...sto je samo po sebi krivicno djelo...eto zasto im sluzi onaj kepec s kupljenom diplomom...
@yeba.mene.drzava “Kad se dogode ovakve stvari, a ovo je očigledno namještena situacija, to treba unaprijed prijaviti rukovodstvu SDA. Kao u restoranu, ako ste zadovoljni recite svima, ako ste nezadovoljni recite samo nama." jer Bakir Izetbegović
@yeba.mene.drzava NE POSTOJI STRANACKA UDBA NEGO ONA STARA KOJA JOS HARA, A NEKI OD POLITICARA NISU JOS IZ NJEDARA ISTRGALI JUGOSLOVENSTVO
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ima li ijedan insan u toj kriminalnoj organizaciji SDA da nije bandit i lopov
@poganaSDAolosh IMA KORIVA SVUGDJE UJOOO AL MI SE SVOJIM KOROVOM BAVIMO. TI NE SMIJES PISNITU PRITIV ADEZEA I CIRILICARA
204TesllickaBrigada heheeee pa ima li imalo trave u toj kriminalnoj organizaciji SDA men se cini sve korov i kopriva
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Povraca mi se na sve. Strasno. Ovo je preveliko iskusenjw da ae zivi u ovoj drzavi.
@204TesllickaBrigada pitanje je uvijek kako se tko bavi.U slucaju SDA se suti i tolerise.Tek kad se uzadje u javnosti, onda se prave da nesto rade.Tako je i za stranke HDZ-a i SNSD-a.Za razliku o HDZ-a i RS opozicija donosi mnoge stvari u javnosti.Razlika je u tome, kad imas vlast, lijepo to spakujes u javnost da izgleda da su to samo politicka prepucavanja.
SDA = Sistemska Drzavna Anarhija
Da će ideje i genijalnost nama svima dragog vođe i i velikog čovjeka rahmetli Alije Izetbegovića uzimati zamaha i pod najvećim policijskim državama i nacionalizmima je istina i njegove ideje i djela su vječna. Isto tako će korumpirani elementi iz njegove stranke biti uklonjeni kako i treba što je isto istina i jedina najveća želja svih. Sda će biti i ostati ono zašta je rahmetli presjednik namjerio a to je strana pravde i istine. Alija je bošnji dao identitet!
Svako ima jednog Asima samo SDA ima dva
A nema preteesa u Skutoriji a posebice u Stocu???!
nevin je... sve po zakonu.... samo nek ne puca
Idite u Zivinice i provjerite SDA galsove. Tamo se otvoreno prica kako SDA vara i kako osvaja
Bindo mala ko ti je javio, sto ne kazes. Nooorod javio iebo ga ti.
ja da sam Asim....inme bih promjenio zbog ovih SDA lopova :D
Radi SIPA danas. Ratne zločince i kriminalce u lance.
ASIME, SPASI ME!😊 PODRZAVAM OVAKVU AKCIJU SIROM BIH JER GODINAMA ADEZE DRZE NA VLASTI UMRLI LJUDI
Koji prijatelj ti je javio za akciju Asime? Dosta ti je to sto si rekao da ti je javljeno za istrage. Ko to javlja a da ima diplomu? Ili dvije?
Asime ne boj se tebe je izabrao nooorod, jos ako si ranjavan u ratu, slobodno na putu za Sanski Most svrati u kakvu banku i odradi je. Nooorod te cuva, krezavi, neuki, polupismeni nooorod.
SDA delegat sa samo jednim stanom??? i bez kuce , vikendice, i dr. nekretnina? Salite se?
@MikiRubiroza NE UJOO, VECINA JE TAKVIH. NEMAJU SVI KO TVOJ COVICH VIKENDICE, JAHTE, STANOVE U BG, PARIZU ITD.
@204TesllickaBrigada he..te covic i njegova bratija slicnih pljackasa. vecina takvih? ma nemoj. turkovic bisera sa jedno 5 kuca, chengic hasan vjerovatno i ne zna sta sve ima. pridji mu kuci pa pogledaj. brankovici, izetbegovici, amir zukic - kucetina na grbavici, kuca kod visokog, ergela konja, sve sami milioneri. mislis da je neko slijep?