Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"primanje dara" molim klix da nazove stvari pravim imenom to je mito i nije dar, koristenje dar je zlo upotreba te rijec.
Bog zna kakvo meso mi jedemo
Kod veterinarskoh inspektora pronasli automatsku pusku???
JAVNA JE TAJNA DA SVE INSPEKCIJE KUPUJUSVI. OD FIRMI ILI DOO ILI POJEDINCI. OD PRODAJE GAĆA ILI DUHANA I CIGARETA VAN PIJACE PA DO PRODAJE MESA SUMNJIVOG I PORJEKLA I KVALITETA. OVA DRŽAVA TREBALA BI SE ZVATI MIK(MITO I KORUPCIJA) U PRLICI SAM DA VIDIM KUĆE I IMOVINU POKUPLJENI. TO U TURSKIM SERIJAMA NEMA. ILI JE SLUČANO ILI JE SANDŽAČKI BIZNIS.
Pošten čovjek ugrožena vrsta...
Prema prvim informacijama, terete se da su na GP Orašje u više navrata dozvolili uvoz mesa bez odgovarajuće dokumentacije. Prilikom pretresa službenici SIPA-e su oduzeli automatsku pušku, mobitele, veću količinu novca i druge predmete koji će se koristiti kao dokazi.---- Mogu samo da pretpostavim o kakvoj mesa se radilo, trulo, u stanju raspadanja, infektivno, svinjetina deklarisana kao teletina, konjsko meso kao govedina, kengur kao junetina,... fujjjjj
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada su prvi barovi u Zagrebu uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion)
Haj dobro Euri i Dollari ali zasto automatska puska? Znaci ako nedam oni ce me upucati. Boze Svasta.
Zatvoriti bagru dozivotno
Sitne ribe padaju.
odlicno ali kada ce poceti ciscenje vlade i stranackih agenata? kosite malu travu a stetocinu ostavljate da imate do godine sta radit i plate primati.
Reklame po raznim trznim centrima teletina 8.5 km, sve je jasno
Pa ljudi moji, ima li itko od državnih službenika da nije lopov, korumpiran ?
Naravno da nema i ovi iz sipe se bave sportskim robolovom, oni kao nesto hapse, tuzilastvo pusta i sutra nikom nista. Isto ko za one ventilatore i ostale kradje i kriminal.
Ovdje samo novorođenče nije lopov.Sve ostalo je za zatvora
Heh da ocete sve redom krenut pola vlasti bi zavrsilo iza resetaka ...
kAD CETE POCETI INSPEKTORE PO SARAJEVU HAPSITI,NEMA VECEG MITA
Boga mi se oparili! Eto nije baš bilo suđeno i da potroše