Komentari (215)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svako ko je radio sranja u ratu,pogotovo silovao nek se vješa za muda, pizda li vam materina huliganska na sve tri strane! Fuj
Djikani su najveći silovatelji
POKUSAVAJU DA IZJEDNACE DJIKANE I NAS BOSNJAKE, AL NECE VAM ICI SIPO! ARMIJA REPUBLIKE BOSNE I HERCEGOVINE JE CASNA I POSTENA!
PRIKAŽI ODGOVORE (16)
Po meni ja bi ovaj zlocin tretirao kao ubistvo pa i jos gore.Na djeci se izivljavati pa jos u ratu ,koja je to trauma.Taman da su mi iz ociju ispali da je moj sin to uradio odrekao bih ga se.Govna prljaju obraz mog Naroda i casne Armije BiH.Najstrozije kazniti.
@Una Zločinac je zločinac i takvog ga treba gledati. A ne kao pripadnika nekog našeg, vašeg, njihovog.
dobar advokat i nema toga ko ce ih osudit. Sarajevo je bilo pod bezizlaznom opsadom i svakodnevnim strasnim zlocinom nad zarobljenim stanovnicima grada ukljucujuci i one koji su pruzali otpor zlocinu svojevoljno ili pod prisilom. Strah i trauma su izazivali ludilo u cestim slucajevima. ludilo privremenog a i trajnog tipa.
Nekako mi drago što zločinci nemaju miran san, što se i vlastite sjenke boje. Nadam se da će taj strah prenijeti i na potomke, koji će bježati glavom bez obzira i tako BiH očistiti od smeča!
Jedan imao 17god a drugi 18 god kad je rat poceo bezbeli ljunferi bili.Treba ih pravedno kazniti,zlocin je zlocin pa gdje god se on radio. U ARBIH je bilo pojedinaca koji su sranja pravili al suludo je porediti nas i genocidase to nema smisla. https://www.youtube.com/watch?v=9HI5FIGeoZk 58 :00 min Ja bolan opet da se zarati ne bi njima zelio a kamo radio ono sto su oni nama radili civilima. A uniformisane genocidase bez milosti pod zemlju jer opet se ono vrati da zene i djecu kolje.
neko ošmeko kešmera
Ma ti su "koku" samo tako mogli vidjetiObjesiti za "muda" na sred Sarajeva.
Cim Srbe hapse bune se kazu samo smo mi ugrozeni kao crnci, kad nase hapse kazu nevini su dece nase, kad Hrvate hapse Kolinda se odma udeblja za koju kilu od sikiracije.
Vidimo i po komentarima da su Bošnjaci za to da se kazne zločinci makar dolazili iz sopstvenog naroda, što je i normalno. Dok skoro 100% Srba zvoje zločince brani i opravdava iako znaju da su ubijali djecu, žene, silovali itd.. Zašto je to tako? Zašto je taj narod toliko nakaradan?
@Bender Rodriguez Ti si upravo potvrda ostrašćenosti, kakva crna lična uvjerenja? Je li sud u Hagu subjektivan ili objektivan pokazatelj? Evo ti statistika tog suda iz 2013. godine i nemoj samo reći da to nije relevantno! Haški tribunal je u 20 godina optužio 161 osobu – 110 Srba, 34 Hrvata, devet Bošnjaka, sedam Albanaca i jednog Makedonca.
šta ste čekali dosad, možda da umru od starosti. đubrad je trebalo pohapsiti i osuditi prije dvadeset godina.
J€bem li ti politiku ko je izmisli! Nakon 26 godina... Za 5 godina 80% zločinaca moglo je biti osuđeno, ali razvlače da truju narod, nedajući ranama da zarastu. Nedavno uhapsiše srbe, pa hrvate, pa sad bošnjaci na redu i sve tako u krug postepeno. Haram vam bilo za svaku žrtvu koju koristite u svoje političke ciljeve.
samo cisti ,ma bilo kojem narodu pripadao,za svako zlodjelo neka odgovara,a za silovanje posebno,,cestitke..
Samo hapsi, nema naših i njihovih u zločinu.
A tribute to 5360 women who defended Bosnia from Serb and Croatian aggression 1992-95. Dalila Tufo, Fadila Odzakovic, Zorica Lerotic, Sanela Bitanga, Mevlida Elcic, Kadira Palic, Indira Pjanic, Razija Meric, Emina Bakic, Edina Camdzic, Dzevada Tataragic, Slobodanka Sakotic, Dijana Marinova, Sabaheta Cutuk. https://www.youtube.com/watch?v=CnHg9xxXnWI
Stidim se tih bivših sunarodnjaka . Nisam Srbin i to se vidi iz moje izjave kao i iz jučerašnje izjave za ubistvo 10 Bošnjaka u Prijedoru, besramno bez stida i kajanja: DOkle više ovi napadi na Srpstvo ! Neće to moći. REFRENDUM !!!
u naslovu mi smeta ono nad srpskim,da su silovali djevojku bosanku bili se tretirao kao ratni zlocin!?u svakom slucaju treba ih za damu objesiti i svakog onoga koje bio necovjek
mislis da je takvim kretenima bitno koje si nacijonalne pripadnosti,to su bolesni mozgovi
Dok je Draža spašavao Američke pilote onaj jeretik Tito je silovao maloletne srpkinje dok je služio neprijateljskoj vojsci. Možda su mu tzv. Jugosloveni oprostili u ime bratstva i jedinstva ali Bog neće.
Šta ste očekivali od naroda kada je jedan silovatelj poput Tita psihički silovao sve vernike u ime zaostale ideologije.
@EnjoySarma Religija je zaostala teorija koja je postala ideologijom. Da nije bilo Tita ovdje bi se 3 plemena poklala već 1946.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)