Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
23 godine poslije rata ratni zločinci šetaju državom. Neko se sjetio da ih uhapsi. Pa dokle će ih hapsiti, sta su do sada radili, koliko ih ima?
Muhamed Sehovic je pisao krv.Odvalili mu bubrege.Covjek je umro od posljedica mucenja.Moj najbolji drug Faik...taj nikad ni mrava nijw zgazio,a ubili su ga na Oborcima,ni krivog ni duznog...Citajte ovo vi iz Mrkonjica,i stidite se.Zeric Ismet,Arnautovic Fako.To su samo od nekih koje ste poubijali.
u Vukovarskom borovu četnički spomenik čovjeku koji je zabio sjekiru hrvatskom policajcu posred glave, i vlada dolazi u subotu na obljetnicu pada.... Nismo očito ni mi ništa bolji, tako je to kad je Oluja bila samo oko Knina.
Svi srbi iz Mrkonjic- Grada.Koji dobro znaju za ovaj slucaj.Dobro zapamtite da ima mnogo svjedoka koji ce potvrditi pravu istinu o ovim desavanjima.I sama sam bila u svemu tome,gledajuci kako odvode te neduzne ljude,samo zato sto su bili muslimani.
Svi srbi iz Mrkonjic- Grada.Koji dobro znaju za ovaj slucaj.Dobro zapamtite da ima mnogo svjedoka koji ce potvrditi pravu istinu o ovim desavanjima.I sama sam bila u svemu tome,gledajuci kako odvode te neduzne ljude,samo zato sto su bili muslimani.
Mislili ste i dalje slobodno zivjeti.Napokon dosao je red i na vas.Svi koji su ubijeni su bili moje komsije.Zalosno,nakon 20 godina.Sta ste cekali do sad?! Ne mogu,a da ne zaplacem...Zalosno...Njihovi mezari su ostali u Oborcima.Ni krivi,ni duzni.A svi su bili iz Mrkonjic- Grada.😢😢😢Tjerali su ih na prisilni rad,i zatim ubijali.Jednog su zaklali.Kaharevic Fejzulah.😢
Zašto ih tek sad hapse ? Sad je kraj 2017 godine.
Hoce li iko odgovarati za 600 pobijenih Srba u Mrkonjic Gradu tokom hrv okupacije 1995?
Čigoja da nije onaj zmajev😂
@zastoklixE Cigoja i Zmaj,u to vrijeme si harali i zastrasivali muslanski narod po Rijeci,jednom naselju gdje je vecina bio muslimanski narod.To je bio strah i trepet.Svoju silu su sprovodili.Cetnici su samo tako hrabri.Svoju hrabrost pokazuju samo na neduznim narodom.Njihova prava vrijednost ljudskosti je samo za neke reality sou-e...gdje svojim prostaklucima zasmijavaju one kojima je mozak na zivotinjskom nivou njihove izopacenosti i bezobrazluka.
@Sirenia Ma vjerujem ti, a zmaj se tamo u rialitiju kao hvali da je spasavao Bosnjake i da mu se punac zove Islam Ribic..
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
gromıle slobodnıh çetnıka hoda poBosnı raja pa vı vıdte tko hın je dao genocıdnı çetnıtet da se krıju amerıka ı engleska ı francuska u dejtonu
drage nase komsije ubice ....kako mozete hodati svijetlog obraza po zemlji
Radi zadovoljenja pravde a s ciljem ustede na troskovima sudskih potupaka protiv svakog zlocinca pojedinacno najbolje bi bilo teritorij republike shumske pretvoriti u zatvor. Ograditi je betonskim zidom i bodljikavom zicom i zvijeri ostaviti da se pare medju sobom. Troskove cuvanja pokriti turistickom ponudom safarija strancima koji iz prve ruke zele vidjeti kako zive kanibali i divlja plemena, holivudu iznajmljivati lokacije za snimanje horora i slicno...