Špijunirali u Lukavici
0
SIPA uhapsila Arape zbog praćenja Dodika
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
poučeni iskustvom ĐInđića ranije, a Bugojna u skorije vrijeme, sve ove prijetnje treba shvatiti ozbiljno i izvšiti potrebne prevencije. ovi koji prizivaju nečiju smrt treba da znaju da nijedna vjerska zajednica u BiH zvanično ne podržava smrt bilo kog čovjeka (a svi ste kao veliki vjernici na sve 3 strane). ja lično imam neslaganja sa politikom Dodika, ali u modernom društvu to se rješava izborima.
Da se ono sto se desilo u Bugojnu desilo u Banjaluci ili Bijeljini opet bi vecina rekla propaganda, izmisljotina i laz. Zar ne!? Najlakse biti slijep kod ociju i pjevati stalno istu pjesmu.
ne brinite vi nista, mi cemo na nasih 24% jesti zlatnim kasikama, a oni dusmani nek crknu. ne trebaju nam njihove vize, imamo mi gluhu bukovicu i gornju maocu, ne trebaju nam pare, imamo mi kontenjere, e treba nam more imamo mi nasu kanalizaciju, ne treba nam identitet, uzet cemo ga od srba, jer cemo i vjeru prodat za saku govana. nije nam lako, i hvala bogu sto nismo svijesni toga.
Joj Dodson je gori od Fahre nosonje. Kakvih sve nece biti predizbornih trikova. Predvidjam, iduci predizborni skup, lokacija Bijeljina, Banjaluka i slicno, draga braco srbi, mi smo jedini koji vas mozemo odbrOOnit od neprijatelja, kako vidite da nam muslEm00ni salju spijune koji hoce da nas poturce, ako ne glasate za nas, oni ce u tome i uspjeti, morate glasat za nOOs. Sutra ce biti uhapsena 3 ruska spijuna koja su kiselila noge u Radon Plazi u bazenu i posmatrala fahrine pokrete, upitani sta su posmatrali, oni su odgovorili stablo sljive jerbo nestasica kOmpira a moramo vodku od neceg pravit.
@zeleni zub Zube Zeleni, kažeš svi znaju ko su genocidaši? Izgleda da ti nisi maknuo nigdje sa 24% vaše teritorije i izgleda da vjeruješ svemu što vidiš i čuješ na FATA TV! Otiđi malo po Evropi prošetaj, pa pitaj šta misle o Srbima a šta misle o Islamistima i teroristima sa 24% Zube Zeleni, mnogo si kvaran
napokon ova SIPA radi sta treba .
@Mile The Krkan......ako smo cobane mi turci.....vi ste ku-rci ......a sto se tice rusa i Tihica mi bi im ga rado dali nek ga vode u Rusiju sa sobom po mogucnosti......a sto se tice opasnosti po EU pa svi znaju ko su genocidasi i rusi-telji svega .......pokazali ste vi svoje seljobersko genocidnoi lice citavom svijetu !!!!!! Nismo mi krkani kao vi pa da podanicki lizemo gu-zove vrhovnom cobanu kao vi seljoberi..........naravno cast izuzetcima koji se ugusise od vas cobana !!!!!
Odlichan potez SIP-e,uhapsila i odmah i pustila,a chak ni snimak nije pregledala detaljno,vec samo se zavrshilo na jednostavnom pitanju,shta ste snimali,STABLO VISHNJE jer im se svidja\"/previsoka sposobnost,ali nasigurno sa velikim nezadovoljstvom i razocharenjem shto se jie bash nishta desilo!Najsrdachniji pozdrav\"REPUBLICI SRPSKOJ\"i mnogo veci oprez!!!
STO VLAH MOZE SLAGAT TO NE MOZE NIKO, PO TOME SU POZNATI U SVIJETU PORED GENOCIDA I MOZDA CVARAKA
Turci, stvarno ste pogani. 99,99% vas turaka bi premijera Dodika najradije vidjeli mrtvog, i po mogućnosti što prije. Kada se uhvate Saudijci, koji ga očigledno prate, onda je to izmišljotina i laž i \"daj ma kaki\' ba buraz, ba nema teorije\". Heh...sreća pa su svi više manje svjesni od kuda opasnost za Evropu prijeti
Da li biste ovako komentirali, da su uhapseni Rusi u Sarajevu, koji su pratili Tihica i sl.? P O T U R I C E Granica Europe - Zapadni Mostar
Gluposti čiste
PA VI OPET NE OBJAVITE MOJ KOMENTARE!!! IMAL GDJE ONOG POLCIJACA NIJAZA SMAJLOVIĆA**** HA ĐENERALE....************
Jadni i ogavni i istroseni dodik je izvan kontrole.Pa ovakve izmisljotine i moguce atentate na sebe ni komunisti nisu imali.On je jadan i isfrustriran,a mediji oko njega su mala armija sjevernokorejskog tipa novinarstva.Nista se ogavnije ni vecici krkan nije rodio na ovim prostorima,a da se bavio politikom.Mislim da on genocidnu tvorevinu sigurno i to ubrzanim tempom zakopava.Pustiti ga jos malo da se igra drzavnika,jer mu laz vise nije prijatelj a strpljenje ga izdaje.
naravno da je serijatska policija u rs-u, prati da li neko jede krmetinu, pa se vi samo usudite da okrenete krme na razanj