Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SIPA u Zvorniku uhapsila Nedžada Mujića zbog finansiranja terorističkih aktivnosti E moj Nedžade i sa ljudske i vjerske strane gledano bolje bi bilo da si finansirao par siromaha iz bosne i olaksao im zivot bar privremeno
Opet Zvornik. Pa dokle će ovo Srbi da trpe?
Nedžad zvani Nedžo misli eto opet Turaka pa će on u specijalce, tj. janjičare! (Zar Zvornik nije očišćen grad od ove muslimanije?)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ovo je amidza Dalile Mujic sto se kurva u rijalitiju Parovi..
Jel ono uzme Kuran u ruke odmah dobija divljački nagon za ubijanjem. Zabraniti Kuran kao Hitlerov Mein Kampf
Oooooooj bakeeeee istice ti vrijeme jos malo pa ce pravda i na tvoja vrata zakucat 😎😎😎
Niko nije kriv dok mu se krivica ne dokaže. U svakom slučaju, opravdanog policijskog posla treba da bude zbog psihologije mase. A ovo što kliks piše "uhapsila osobu Nedžada", ne znam da li da plačem ili da se smijem.
A putiće ga ko i sve ostale papane
Ma udri majnuna,neka mu svaki pfening prisjedne i izadje na usi.Nekada je policija mlatila lopuze toliko da su im bubrezi otkazivali nakon nekoliko godina i onda drugi kad vide nece se lako odlucivati na budalastine.
A sto SIPA ne hapsi Milorada Dodika, za druge ima nadležnosti da hapse po republici mrskoj a za njega nemaju?
Toooooooooo gaziiiiiiiiii Islamske teroriste sjeme im se zatrlo terorističko vehabijsko samo gazi i oštro sa teroristima
Terorizam, ubistvo,zločinačko udruživanje, financiranje terorizma,pedofilija, terorizam, -islamistički hobi.
Eh,kako se vremena mijenjaju...................... Ne tako davno mudzahedini su bili svetinja u Bosni,a sad.................. Neka ih vodi sebi,onaj ko ih je doveo u Bosnu
Šta ima ovi da hapse, tamo u šumskoj hoće da raspisuju referendum protiv ustava protiv države, oni hapse vamo lijeve neke ljude. Kakvu funkciju ovi izvršavaju, kakve koristi od sipe uopšte !?
Slab logističar, propala mu logistika, a ni logika mu nije jača strana ...!!!
samo ga prosljedite nazad u bratsku siriju ......manje govana nama
ne mirise na dobro
Slab logističar, propala mu logistika, a ni logika mu nije jača strana ...!!!