Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@za majora....ne treba se unazad ici. dovoljna je godina 1992-1995.Sve ostalo je zastarjelo i nema veze sa zlocinom u periodu kojeg sam navela.Srbi su u Kosovu prikazivali kosti mrtvih konja, i pokazivali ih, kao zrtve pre 500 godina.Sta ces, zaostali ljudi su im vjerovali.
Uhapšen je Sakib Bašić zbog zločina nad srpskim stanovništvom u Kozarcu 1992. godine.
Jednog?! Jeste se pretrgli! Na hiljadu zločinaca vi hapsite jednog, a od desetorice kojima sudite oslobodite pet, a drugih pet dobije neku simboličnu kaznicu, kao da su ukrali tele, a ne pobili tolike ljude... To je ruganje žrtvama! Treba osnovati jednu osvetničku skupinu koja će adekvatno kazniti sve one koji nam se keze što ih nisu pravedno osudili.
Pohapsite sve Prijedorčane, ne, zapravo strijeljajte sve Prijedorčane zbog njihove drske šutnje i skrivanja Tomašice punih dvadeset godina! To nisu ljudi, to su zlotvori!
Idi tuzi svabe za to sto se desavalo 40-tih......bar svijet zna ko je genocidan na balkanu
@´majorFehimMusakadic, hebem li ti mamu fasisticku, genocidnu.Ucrvan ste i smrdljiv narod do Boga! Te lazi , u kakvom ih obliku izbacujete,ni sami vise ne mozete gutati.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)