Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da li se meni samo cini ili je SIPA u zadnje vrijeme ubacila u 5tu brzinu
@bbb to se teb samo mensečini
Svratite i u Gradisku malo
po koji put,uhapse carinike i onda reaguju "veze" iz SDA pa ih onda sve puste i jos uznapreduju..
Haug! Kontas...
provjerite vi carinski terminal Bosanski Brod tamo otvoreno traze pare meni uzeli 100 € za dvije gume
Ja sam imao scenu na granici pri uvozu auta, dao sam papire jednoj od spedicija da mi završe papiroligiju, počela žena, kad ulijeće carinik koji je na granici protokolisao auto i počinje da se dere zašto je ona uzela papire, to je za drugu spediiciju. On počinje sa uvredama, prijetnjama, ona plače, suza suzu stiže, a ja pojma nemam sta se tu dešava. Ustvari u pitanju su talovi, carinici i spedicije su u dogovorima. Tu sam ostao zabezknut, državna granica a cirkus.
Ne može im niko ništa, jači su od sudbine, mogu samo da ih mrze oni što ih ne vole,,,,,, ti što su uhapšeni su garant pošteniju od ostalih. Od kako je svjeta i vijeka carinik je bandit, znaju da neće u raj :) pa si ga moraju stvoriti na ovome svijetu
Svi smo mi jahaci apokalipse, otisla je BiH davno u troqurac, sve propalo!!! Samo nam nisu javili.
Kazu ovde 90 % ljudi vjernici. Lopova ima vise nego vjernika. Kako onda? jednacina.
te zime su carinici letjeli nisko
nikakvo cudo !
Mislim da nije posteno da ove hapsite a druge ne.Ja bih ga volio vidjeti na granici da ne uzima.