Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje je kozarska dubica??
srpski Rambo
Stara srpska izreka kaže.... Nema rata, ogolje se
Jedemo korEnje i naoruzavamo se..
Jao pa nije zar moguće ? da u er esu nadju nelegalno oružje ? ovo je udar političkog Sarajeva finansiran od strane soroša na republiku smrdsku ovo je razoružavanje srba pred novi rat pokušava se oduzeti svo srpsko oružje i zatvoriti sve srpske heroje tako da fanatici i extremisti mogu da uhvate srbe na spavanju ko 92 i 41 ali nedaju smvdi svoje heroje i svoje pushke SOROŠ MOŽE DA GA DUVA
imam kalas u gepeku boiiii
Kako to KLIX ima.dvostruke arsine? Puna usta postovanja zakona i ustava a narocito Ustavnog suda BIH , a prvi nrpostuju odluke istog? Nema nikakva Bosanska Dubica,Bosanski Novi,Bosanski Samac,Bosanska Gradiska vec odlukom tog istog suda potvrdjeno nazivi Kozarska Dubica,Samac,Gradiska,Novi Grad...
@kukov Ne shvatas rode. Zakon je zakon samo kada Bosnjacima ide na ruku, kada ne ide ili kada ne daj Boze na ruku ide Hrvatima ili Srbima onda je samo neobavezujuca preporuka.
pa nije ni beč već wien, niti solun, već tessaloniki, pa ih mi tako zovemo. ako priznajemo bošnjacima pravo na jezik, onda im priznajemo i pravo da na svom jeziku te gradove zovu kako žele.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
I treba i na duzi period u corku
muslimanski terorist 100%.
@IchBraucheLopata teroristi ti mamu guze!
@IchBraucheLopata teroristi ti mamu guze!
Vidim da je ovo neki lovac...sve lovacko oruzje, i jedna poluatomatska i automatska puska. Da mozda ovaj nije od onih lovaca sto su napravili krvoprolice nad jelenskom populacijom?
kolekcija prava
Bosanska Dubica? Ja bih se zakleti mogao u desnu ruku da na tabli pri ulasku u mjesto stoji Kozarska Dubica.
samo zato sto mi na kuci stoji brazilska zastava i sto pustam sambu, to ne znaci da je to brazil :)
@NemaLabavo Mozes ti sebe zvati NemaLabavo od jutra do sutra kada ti to ne pise u licnoj karti, moze novinar Kliksa mjesto zvati Bosanskom Dubicom od jutra do sutra kada u svim zvanicnim dokumentima stoji Kozarska Dubica. Dzaba rode.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)