Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ahahaha gledaj sad ovo. Kada je prigustilo za lovu, htjeli su dici akcize. Kada im to nije poslo za rukom u 84. pokusaju, sada idu okolo gledati ko je potrosio lovu prije iz kojekakvih agencija, a koju su sada mogli fino iskoristiti za popunjavanje ogormnih rupa u budzetu...
Cgftu
Cgftu
Cgftu
Cgftu
Cgftu
"... za hitno pokretanje industrije..." od 1996 sta su napravili? prodali sve sto su trebali da osposobe... i primaju uredno platu od 1996 ne znam da li su ikada dosli na posao? sjednice vode preko youjizz-a!
Sad nek se nekome malo nogice tresu zbog ovoga. Kad bi ovako malo cesce radila SIPA, bilo bi puno ljepse
Da sam oznas sta sve u sipi radi, sta se sve zaposljava i ko sve nosi oruzje bjezao bi u australiju
Garancija se daje samo u vrijednosti jedne firme.Banke procjenjuju vrijednost samo u visini od 60%. Ako je nesto 100% vrijedno, banke daju najvise 60% od trazenog kredita.Poslodavac je duzan tih 40% da sam uplati.To je pravilo sigurnosti i jedan od boljih nacina da ne propadnes.Koliko je vrijedna ta firma Unis mi nije poznato.Posto vecina nema dovoljno znanja , daje se sakom i kapom.Krivci se trebaju kazniti, ne zatvorom, vec da oni moraju vracati taj novac.