Komentari (170)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To su oni policajci iz male srbije sto su bili na tajnom zadatku, taj zadataj je srbija proglasila tajnim, zato drze one policajce u prdekani.
hajd mi samo objasni kako bi ti tkz srbijanski operativci izveli ovo da je organizator postavio stvari kako treba.
tačnije to su bivši pripadnici Odjeljenja za opservaciju i dokumentovanje (OOD) MUP-a Srbije
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
građani mole pomoc SIPE za hapsenje dode,baketa i cove
@drinajediina haj ti ratku zamjeni pelene i smisli neki svoj nick nemoj prisvajati od drugih i guslati da je vase.
@DANGUBIM sratku
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nasi nisu sigurno!
bakir okuplja mlade muslimane....bakir jedino sto nije mogao ispuniti je to sto je rekao da ce njegovi mudzahedini zaklati dodika kao gadafija......nije mu to poslo za rukom jer dodik ima policiju rs a i veoma mocne saveznike...jedino sto mu je kod dodika uspjelo da uz velike kolicine dolara izlobira kod kormak sankcije dodiku...ali i one ce vjerovatno kratko trajati zato bakirovi generali pozivaju mlade muslimane u rat....
Bakirovi clanovi. SDA-ISIL-ovci
Kad velikosrbi prstom/palcom pokazu na sve svoje "heroje" koji su klali i silovali....pune su jos ne istrazene grobnice Bosnjaka
SIPA se oglasila i zaokruzila neke ljude a sve sa ciljem balansiranja tenzija. Dobar signal da se obrati paznja na SIPU, koja netrazi izrucenje Vucicevih agenata koji su rovarili po Potocarima i koja netrazi istragu protiv Dodikovih naoruzanih specijalaca koji su se setali Potocarima.
Mišljenja sam da je napad na Vučića donio dosta štete Bošnjačkoj strani u Europskim političkim krugovima. Ali isto tako smatram da treba razumjeti naelektrisanost i emocije prisutnih... Isto tako postoji mogućnost,s obzirom da je dokazano prisustvo obavještajaca iz Srbije tokom ovih događaja,da su isti i isprovocirali cijeli događaj.
E jadna je ta agencija koja uz toliko slika trazi pomoc gradana.Udba bi ga do podne nasla.
Kod mene u rodnom kraju se za ovakve govorilo - zaobadani volovi.
Što? Da im podijele ordenje? Zaslužili su ga...
SIP-a nek se raspita u Beogradu za napadace....
ako su muslimani ne treba vam pomoc naroda Bakir ce ih sve predat policiji da bi mu vucic halalio
eno ih na palama piju kafu
tako je jarane
I da znam ne bi vam reko jer je pichkousti zasluzio mnogo gore od ovog.
Zapis za dan 18.sjećanj (januar) 2017-e godine: Evidentirano je u Vojvodini političko orgijanje osuđenog srbijanskog ratnog zločinca šljivovčanina poznatog po agresiji Tariguzije na Vukovar (Hrvatska) tokom devedesetih godina dvadesetog stoljeća.
ma hebo va vučić pustite narod namiru i ja bi ga gađo kamenom neg sam bijo daleko to je chetnick pas mu mater hebo (moram pisat chetnick jer me automat kliksov odma briše kad napišem kao treba, kaje onaj mali Husnijin, Neđad)