Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ali zato su oko pijaca i po trotuarima oduzeli tone voća i povrća od nana i deda
Zasto ce oduzimati ako su u talu? Mislite da jedna obavjestajna sluzba ne zna ko i kako radi ovakva nekada kriminalna djela, a danas dobar izvor zarade. Umjesani su svi preko politicara, policije, mafije... Uhapsice Hamu zato sto tal neda.
Situacija u drzavi kriticna, nema svijet ni za drogu vise..
KAKAV SPOKOJ??? ONI GA DILUJU ZATO NE HVATAJU NIKOG. IMAJU POTPUNU KONTROLU NAD TIM PRAHOM , STO SAMO TRAVA PADA? ZATO STO NEMAJU ONI HAJRA I KONTROLE, SVAKO ZIV MOZE DA JE UZGAJA . CUJ SPOKOJ.
molim paradu ponosa za konzumente koke i ostalih kokica.
znaci nisu jos posmrkali onih 70-80 kg sto su slucajno nasli u Zenici prije par godina
ispravka: nisu PRIJAVILI nista :)
ali su zato trave uzeli ljudima na tone, to im je lakse
U ovoj drzavi treba legalizirati sve droge,otvoriti ovlastena prodajna mjesta i privlaciti turiste iz cijelog svijeta te kd tog novca financirati izgradnje bolnica,skola i cesta...kad nam je vec legalna politicka korupcija i lopovluk od koje nemamo nista dobro sto ne bi bila i droga
To znaci da su sve agencije u talu sa svercerima, ne treba deugi dokaz.
Al zato pun gepek dormeo jastuka i par šteka cigara.
@Nebi ili ona jadnica sto prosi po ferhadiji ...
Kalo da bude kad rade u talu sa dileriima..
lazete za to, pa evo od starta godine 2019 po.naslovima portala nasli ste po mostaru tuzli zenici i sarajevu i koku i sve zivo. sta pricate gluposti. iako je vise prijavljivano sve drugo da nadjete sem toga. sta je to u toj koki , pa ne dirate ljude koji rade sa njom. treba pocet onda koku radit hladno.
Nema raja para, sad se snifaji mirisala sa pumpi..
Sve ide preko ministarstva i policije. Pogledajte ubice mog oca seriju i sve će vam biti jasno.
Kako da oduzmu kokain na 420 KM plate sto primamo, kako???
ako je kokain droga onda sam ja narkoman.