Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos samo CIA, FBI, Molder i Skali nisu upadali i brojali...
Zasto olosi Bobi i Bloo, adminstratori na Klix forumu, rade u sluzbi UZP politike i banuju Bosnjake na tom forumu a ostavljaju Hrvate da prosipaju svoju demagogiju? Ova spomenuta dva olosa su u sluzbi razaranja Bosne i Hercegovine. Vec danas smo poceli sa sirenjem istine i osvjescivanjem Bosnjaka o ovim degenericima i bojovnicima s fasistickog foruma tzv. HercegBosna.
hahahhahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ne vjerujem nikome dok se ne uvede elektronsko glasanje. Tačka!
Bojite se Dodika,utjero vam strah u kosti.Jadni ste vi ,nek vam je Bog svemogući na pomoći ...
Bojite se Dodika,utjero vam strah u kosti.Jadni ste vi ,nek vam je Bog svemogući na pomoći ...
Izgubljene godine u ovoj državi izgubismo mladost i i život protracismo.
uvijek se kralo..tek je sad to problem...
A KO JE OZNACEN NA FALSIFIKOVANIM LISTICIMA? Samo cemo inicijale napisati😁 milorad dodiG (G) ups...
Idioti, uvedite elektronsko glasanje i postedite nas sviju ovog cirkusa i bespotrebno dodatnih troskova na nas racun
Hhmmm...sad ce Mićo sa starim taktikama...Ne damo da SIPA hapsi po RS-u..neće tužilaštvo BiH radit pi RS-u...lijepi strah
zasto se ne broje listici iz posavskog kantona i zhk
Nije samo u RS-u pokradeno
Sad ce Dodik galamit..za one koji ne znaju...galama je strah..od straha galami
Sve neke akcije hapšenja velika imena akcija. A nigdje nikad u zadnji 10 godina presude zatvor robija za ove akcije. Ovo je sve samo velika farma da se glumi da se nesto radi ko fol.
"Brojanjem" glasova u Sarajevu Dodik gubi 110% !!
Hoće li uhapsiti one iz glasačkog odbora gdje su nasli fake listiće. One muje uhapsise sa ispravnim listicima? I to odmah.
Dodo bi da on odredjuje šta je krivično djelo a šta nije.
Apsurdistan. I opet je bitna podjela na naše i njihove, na crvene i zelene ali to što nemamo elektronsko glasanje i što nemamo zakon o porjeklu imovine nije bitno