Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Treba krenuti prvo na SUD, tu je najveći kriminal, sve preko njih ide. Ali kako će neko sam na sebe? Ne može! Tuga
Gdje je sada onaj Ustaša Herceg.Bosna korisničko ime, kad kaže: "Nama kad SIPA dođe u Zapadnu Hercegovinu, mi njih vrlo lako razoružamo i sredimo". hahahaha. Kaže "Plate u Grudama 75 KM dnevnica" hahahahaah. Ujko Ujko gdje si sada, kad hapsi SIPA.
Uhapsite čovićevog punca. On je od penzije kupio vilu u Zaostrogu.
Ma ljudi boziji samo nam mazu oci sa ovim hapsenjima svi ce oni na slobodu NAZALOST
zasto se bakir ne hapsi
a ja se nasekiram kad mi zena opere cenera u pantolama...
U RS sve pod kontrolom, niko nije uhapšen, znači svi smo pošteni :-)))
garant nesto ispuse od onog sto zaplijene , da mogu ova imena za akcije da im lakse padaju na pamet
JOŠ JEDNA AKCIJA SOCIJAL DEMOKRATA / SDP-a i SNSD-a
Prvo bi trebali iz svojih redova hapsiti SIPA pa zatim tužilaštvo i Sustvo jer glava je bitnija od repa ribe, a ovo nevodi nikamo jedino blamaži.
Juce citam u skolama nemaju para za skolski pribor a ovi kriminalci ne placaju porez. Pa uciteljice pomozite u ovoj borbi protiv kriminala. Ucite djecu da od malih nogu traze racun za sve sto su kupili u prodavnici. I to je jedan vid borbe protiv kriminala.
a scepu radoncica, opro je dosad vise miliona od bilo kog mafioze, moze se dokazati po tom sto prijavljiva ogromnu prodaju avaz-tariguza, a uveze ni deseti dio papira za stampanje ,
Nepismeni novinari, ne provodi SIPA nego Tužilaštvo BiH... SIPA je tu samo udarna snaga.