Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nije šta u vezi Unsko sanskih šuma?
Ma vec ga trebalo uhapsiti prije godinu ipo dana njega i onog papka razima halkica sto su kupovali poslanike
Niko njegov od uže i šire familije a da ima 18 godina nije nezaposlen......Sve samo stručnjaci exsperti za pojedina oblasti....
Hapsite lopove i u zatvore, imovinu oduzeti svima, dosta više kriminalaca
napokon na pravoj adresi
Ružni Ružnic ružne stvari radi
Gledaj kockaste glave
Zapošljavanje za malo meme ili koverte, tako kod ove bagre to funkcionira..Samo dal ima otkaza kad otkrijete nezakonito zapošljavanje jel iko ikad dobio otkaz ako se nezakonito zaposlio?
Najjača stvar u vezi ovog portala je to što ne skrivaju svoje političko opredjeljenje, kada istražuju nekog iz SDA, top komentar uvijek bude "SDA banda, SDOO i Alijina djeca" beskrajne uvrede, a nakon što uhapse, osude ili istražuju nekog van SDA, nekoga ko je dio Osmorke, uvijek je "Uradio je dobre stvari za nas, ali eto malo se je zeznuo oko nekih" I tako mediji ovdje funkcionišu.
kme kme 🥲🥲🥲 botu
Jadan Muća naskrada ni kriv ni dužan baš mi ga ža.
Mustafu u Sarajvu i Mustafa u Bihaću
Imal iko posten u ovom Nes-u.
Mislis u BiH???
Ma gdje bi on zapošljavao preko štele 🤣 Od nekog kojeg je trebao zaposlit ili uzeo pare je nagrabusio. Ne možeš vječno. Ovo se radi u svim državnim firmama. Štela 20 milja i više, u elektrodistribuciji, termoelektrani, rudniku, zdravstvu i td. Sve to trebate prečešljati, svaki sadašnji ili bivši direktor ima po 5 nektetnina, sve ''pošteno'' zarađeno.
Nije ni prvi ni zadnji koga hapse zbog neregularnog nezakonitog zapošljavanja.samo me jedno interesujeKad ustanove da je neko nezakonito zaposlen dobije li taj otkaz ili se samo završi na konstataciji......
Ili lik nije dobar sa osmorkom!?
DA SVANE DAN, pošteni SDP
a to su te nove snage koje treba da vode Bošnjake i skinu SDA s vlasti
SIPA samo radi u Federaciji.
Pocela je dj e lovati pravda Sda, nismo u kombinaci vlasti sad cemo hapsiti