Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moram da izrazim svoj bol .... boli me qqurac
@AQracReturn @Muha9946JustIslam Primite moje iskreno saučešće zbog preranog odlaska braće!
@BobaBG to se kaže , BašumSaggosum
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Hoce li sada SDA talibani organizovati minut sutnje i dove za ove divne momke. Oni su nam donijeli ovaj poremecene stavove vezane za islam pa sada i njihova omladina prati taj trend.
BosnaUAmanetu srećom tu su većina balijetine sa svojom balijskom verzijom ''islama'', piva u zelenoj flaši, korida, pEvaljka na stolu, janjeće pečenje (ah pa nisam vlah da jedem krmetinu, ja sam musliman hohohoho), jebbavanje Bosne, ALije, mudžahedina, svršavanje na hapšenje ljudi s bradom koji su muslimani iitd itd. ima toga more. kompleksan je taj sav baliluk
@gargamel82.... Ti Gargamele pravo ljut tip ...???
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pogino ko na frontu
Sto trazis to i dobijes
ko ih *ebe, dva dzukca manje hvala Allahu Gospodaru
Karamuja je ipak imo vise srece😂
blago se njima, sada ih u dzenetu po 100 djevica sluzi..wow..
Ovo saopštenje sipe ne pije vode, momci uopšte nemaju seljačke face a i prezimena im zvuče ugledno. Mišljenja sam da se radilo o finim momcima, rokerima koji su upali u male probleme sa teškim drogama. Porodice su ih poslale u komunu za odvikavanje, koja je kao što se zna pod kontrolom vehabija, gdje najviše regrutuju svoje članove. Nisu ih izliječili ali su ih nafilovali ideologijom i poslali uhodanim kanalima u siriju gdje su usred kriza veoma brzo izginuli.
Ne uspjede Mekta da ih odvede psihijatru😂
Assad se im mame Dobro na qaro!!!
Muhammed s.a.w.s. je čak i one koji su njega napadali ostavljao na miru i nije im prijetio, znao je čak i ko su licemjeri pa ih nikada nije prozivao!
I onom Arapinu što je ljepše stihove skladao nego Muhamed? Ostavio ga Muhamed u životu? Nije napadao ni one trgovce sa karavanima :)))
Ovaj desni je sladak pravo.Bas steta,mogao je biti dobra,poslusna k.ujica u KPZ
Sto su trazili to su i dobili.Vehabije na aparatima
Samo mogu reci masala,
Znači oni i zvanično šehidili, mashallah . . .!!!
Šehidili ali u hurcu mom! Ne može biti šehid neko ko je ubijao ili imao namjeru ubijati nedužne, a pogotovo što su ti nedužni uglavnom muslimani. Ovi idu Bosna-ekpresom u džehenem, ako Bog da.
@valterTNT vidi balijetino, stvar je da ti ne odlučuješ u tome. :)) ''Ne može biti šehid neko ko je ubijao''-balijsko-džahilski papanluk na kvadrat.. :)) šehid se postaje samo kad predaš kafirčinama oružje ko bošnjačke balijetine, dospiješ u logor i oni te umlate pajserom na smrt. e onda si šehid LOOOOL
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
hajdmo balijetine, navalite pljuvat momke koji su imali više hrabrosti nego što ih imate svi vi zajedno ovdje na klitorisu. eno, četalji vam seru na glavu po Višegradu, a vi jedino što možete jeste kmečati ''kako se se i ove godine ravnogorski četnički pokret okupio u Višegradu da oda počast Mihajloviću''
a to bi trebali ići u Višegrad raznijet se među četnicima? hohohooo, pa da šugave, gubave, papučarsko-gnjidatorske i kukavičke balijetine hraču po njima mjesecima po portalima kako ''nas opet ekstremne vehabijetine zavadiše sa komšijama, a tako nam je dobro išlo''' ''šta će sad reći Kormakova, Dodik, Vučko, ona KObilinda, jaoo jao, nikad nas neće primiti u EU, možemo zaboraviti podršku međunarodne zajednice itd itd..mrsršš bagro balijska! guši se u kanalizaciji !
ˇ@turgutovasjekira, je li ti žao vehabijske braće? Pisam se na vehabijsku hrabrost koju dokazujete mucenjem i zvjerskim ubijanjem zarobljenih i nemocnih! Monstrumi u ljudskom liku koji na najmonstruzniji nacin zloupotrebljavate islam. Nemate vi veze sa islamom, a o ljudskosti da ne govorim.
Arnaut je bio na crvenoj Interpolovoj potjernici koja je raspisana na zahtjev bh. pravosuđa krajem 2016. godine BH pravosuđe raspisalo potjernicu na pritisak europskih zemalja i USA, dok istovremeno te iste zemlje svoje dobrovoljce u Siriji i Iraku, hvale, proglašavaju herojima, junacima i kandiduju na izborima. https://www.youtube.com/watch?v=4xCepdl6cQA https://www.youtube.com/watch?v=_U0kFlC7U74