hajdmo balijetine, navalite pljuvat momke koji su imali više hrabrosti nego što ih imate svi vi zajedno ovdje na klitorisu. eno, četalji vam seru na glavu po Višegradu, a vi jedino što možete jeste kmečati ''kako se se i ove godine ravnogorski četnički pokret okupio u Višegradu da oda počast Mihajloviću''
@turgutovasjekira kakva logika. Četalji seru po glavi u Višegradu a vehabije idu da ratuju u Siriju. I zbog toga su nekako hrabri? Pa ako su već borci spremni poginut na alahovom putu što se onda malo ne pošaketaju sa tim četama u Višegradu? PTSP-ovsko balijsko razmišljanje, ništa drugo. Ovdje svršavate na samu pomisao rata a sutra da se zapuca prvi bi spakovali kofere i pravac Njemačka.
a to bi trebali ići u Višegrad raznijet se među četnicima? hohohooo, pa da šugave, gubave, papučarsko-gnjidatorske i kukavičke balijetine hraču po njima mjesecima po portalima kako ''nas opet ekstremne vehabijetine zavadiše sa komšijama, a tako nam je dobro išlo''' ''šta će sad reći Kormakova, Dodik, Vučko, ona KObilinda, jaoo jao, nikad nas neće primiti u EU, možemo zaboraviti podršku međunarodne zajednice itd itd..mrsršš bagro balijska! guši se u kanalizaciji !
Prikaži sve komentare (117)