Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mile, ne šalji više Cvijanovićku u SAD da lobira po hodnicima i zahodima, bombardovaće vas, čovječe !!
Ono jedino moze u Trans klubovima lobirat.
@TuborgNaMozgu Onih 30 miliona što je platio lobistima u SAD, očigledno daje rezultate..... Investicija - par excellence !!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ee Ja neznam ko jos nezna da je spira dno dna olos podli pohlepni Jadni Sitna dusa koji je u dusi sirotinja podla ,al Mene Fascinira Njegovo opravdanje kako je on za narod samo Aman zaman On bi za svoj narod i kroz Pakao vrelin zarom bos hodao cccccc Jesmo mi Nepismena stoka
hajmo imena od ovih iz tuzilastva koji nisu podigli optuznicu. (mozda su u talu sa spiricem)...
Mora im neko reci sta trebaju da rade
Dobro se nisu strunili od napora tolkog preduzimanja. Kako je momci?! Morel se lezat?!
Ljudi koji glasaju za Mirsada Hadžikadića, glasaju ne samo za njega kao daleko najboljeg i najkompetentnijeg kandidata, nego za nadu u ovoj državi.
Znajte da vas lazu i prepadaju kada kazu da znaju za koga ste glasali. NE DAJTE SE UPLASITI! UZIMAJU VAM BUDUCNOST. UZIMAJU VAM DJECU! UZIMAJU VAM ZDRAVLJE! UZIMAJU VAM DOSTOJANSTVO! OTPOR!
SIPA treba da istrazuje sve politicare i javne funkcionere, jer su agencija za zastitu ustavnog poretka, doduse mnoge je mile zaposlio, i ima problem sa curenjem inf. ali generalno je agencija sa velikim kapacitetima koju ni tuzilastvo ne koristi kako treba... Sretan i uapjesan rad SIPA i OSA...
i da li ce Spiric biti prva lasta ?
DVA NAJJALOVIJA PREDSJEDNIKA ODLAZECIH STRANAKA U BOSNJAKA KOJI SU BILI NA VLASTI SU FA'RUDIN RADONCIC I BAKIR IZETBEGOVIC. PA HARE JE OD OVA DVA TRUTA URADIO VISE ZA JEDAN DAN NEGO ONI ZA OSAM GODINA. IZRAZITO LIJENI NERADNICI, PORED TOGA I KRIMINALCI.
NIJE NI CUDO STO SU SVE PREPUSTILI POSRBLJENIM VLASKIM CIGAMA I POHRVACENIM VLASIMA.
SIPA svira kuuurcu i laze. Svi mi znamo da je SIPA od barabe i cirila i da kao i tuzilastvo rade sta im oni narede. Pored Bakira i Fahira ....ncica se moze svasta.
Objavili tender za nabavku fioke u kojoj ce zagubiti njegov slucaj
Intel community : pripremite se na dugotrajni prekid interneta ...
Sad se svi ukljucuju do juce ga podrzavali
Sve vise dobivam dojam da je i SIPA svakodnevno sve viseu sluzbi sistema a sve manje nezavisnosti
lobiranje je ipak urodilo plodom. Mile, zauzmi startnu poziciju, samo što nisu zakucali na vrata.