Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma kakva sipa samo oni mogu se pohvalit da nesto saznaju kad im se ovi sami izmedju sebe osmekaju.
Ja mislim da bi sve ove vehabije trebalo smjestit na jedno mjesto ( u ostalom oni se tako i grupiraju ) i predlažem da to mjesto bude npr. KPD Zenica ... Držat ih tamo dovoljno dugo dok pamet ne saberu ... Ispunio bih želju i onima koji bi rađe u Siriju išli, dao bih im kartu u jednom smjeru, oduzeo državljanstvo i sva dokumenta i zaželio im " sreću na Allahovu putu " . . . !!!
Hapsi islamske teroriste sjeme im se zatrlo terorističko vehabijsko
Mamu vam *ebem. Preko 6000 ljudi je izvrsilo samobistvo od kraja rata u BiH a sve zbog olosa koji krade i vlada. A od terorizma poginulo koliko? sest, sedam? Govna ste vi obicna koja najmanje rade ono za sto su placena.
Nadam se da nece doći do novih napada, ne samo na Balkanu nego u cijelom svijetu.
nemojte Isil dirat preko klixa, dobri su sve dok na nas ne udare.
Frka je SIPI sto se nece niko potpisati...
dodjite u fahdovu tamo ima nasljednik bagdadija
SIPA je čisto genocidna jedinica i sigurno da radi sa šćepom smrdončićem - kurirom genocidnog bg, na tome da izvedu neku terorističku akciju a da zato optuže Bakira i ove hudnjake ISIL,KURCIL.PICIL, ................!!!
BRADONJAMA NA BALKANU SKRATIT BRADE a produžiti zatvorske pantalone . Uvesti smrtnu kaznu za terorizam, poticanje financiranje i propagiranje !
Da,trenutno jedu sendvice u svrhu sticanja snage,za borbu...ojjj sipoooo sipiceee...acab...
Ganjate bradate a u stvari treba da ganjate ridobradog...
Teroriste treba pohvatati, zavezati i smjestiti im po dva metka, jedan u srce a drugi u čelo.
On kad pukne možes ga jedino po okolnim zgradama hvatati.
hahahahhahah
kake istražne radnje, može dijete da skonta ko je talibanac .. povijen, mršav, brada do pasa, pantole do cjevanica .. sad da zadješ po ulici možeš ih nabrati barem 50, ništa ne rade samo furaju okolo ko muhe bez glave
Ustaše i četnici na aparatima!