Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i pojeo vuk magarca daba ljzdi rade kad sudstvo niata ne radi po zakonu a ko biva oni tumace zakone
Kradu drzavu, kradu narod, kradu izbore .LOPOVI !
5, pa u svakoj općini ih je bilo više od pet. SIPA je najveća mafija u BiH, to se vidi na slučajevima Kemala Čauševića, Zukića itd.
Ovo je trebalo biti dostavljeno 3 dana nakon izbora ...sad je kasno prevaranti već dobili agremane za rad i stekli imunitete ha ya.
Sto samo Gracanica a sto ke sa ostalim.Niko me uvjeriti nece da nisu krali ovavtri navodna nac ionalna zastitnika tj.lopova jer su uprabo oni bunili protiv video nadzora i svega ostalog sto bi sprijecilo kradzu.
a sta je s novim gradom u Sarajevu i Ilijašem gdje je bila totalna kradza u reziji Sda
@erdogan2017 krađa a ne kradza, bem te nepismena!
Super, svaka cast SIP-O. Ko drzi tuzilastvo? SDA, HDZ ili SNSD? I lost track. Siguran sam da ce odgovorni biti kaznjeni, jes, how no.
Sipa u Gracanici zasto?Zato sto tu sdp opstaje jos, cim nije vecinski sda dobio sumnjivo je to ukrali su od lopova glasove xd
Kako su samo brzi momci woow, i naravno naše vrhunsko tužilaštvo će ovo gurnuti pod tepih
zbljuuuuuvvvvvvv
Srećom na vrijeme 😁
Da objavljuju izvjestaje do kraja 2019 ne bi mogli i”zvjestiti” koliko je tu pizdarija bilo samo Bog zna
Zar ima mjesta u ladicama?