Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bolje reći da su dobili dozvolu iz Hrvatske da mogu roviti po zaštičenom mjestu...
Klasicna zloupotreba institucija BiH da bi se rijesili privatni "ratovi".
...izgubice CoKolinda izbore...MAJORIZIRANI!!!
Šverc luksuznih automobila u Hrvatsku, utaja poreza, izgleda da iza svega stoji firma Lager iz Posušja i njeni vlasnici braća Bašići.
Molim SIPU da bude jednaka svima gradanima u BiH, kakva policija drzavna, korupcija sa opremom. Da SIPA radi svoj posao, odavno bi drzava bila cista, ali tako ti je kad smo kao gradani postali vagine.. pretrese tebe, a tatinog sina nikad
KOLKO NAM SE U SVE MIJEŠAJU ĆUDI ME DA NISU SAMI UPALI I IZVRŠILI PRETRESE
Pa treba da hapse kada potkradaju i državu u kojoj žive, a ne samo susjednu.
Ako ništa u Hercegovini je kriminal na većem i uglađenijem stupnju dok Bosni još radi na principu tojage i noža
HR okom, BiH skokom!
Za Hercegovinu, posebno Zapadnu, potrebno je formirati specijalne federalne snage sastavljene od policije, financijske policije, poreznika, tužitelja stalnim sjedištem na tužitelja terenu (slično timu Elite Ness-a) da se u neko daleko dogledno vrijeme stane u kraj kriminalu koji potiče iz tih krajeva, a zrcali se na cijelu BiH.
Kome je ova "pravna" osoba zgrijesila. Vidi sto mu sjebase biznis
ja ovo ne razumijem.pretres po molbi hrvatske.o utaji poreza. kome ovi trebaju da plaćaju porez? Hrvatskoj ili BiH?