Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zubac je covijek vladike Gligorija, a vladika Gligorije je covijek Dodikov... Zubac je glavni narko bos u BiH.
Sipa je beton tuzioci i sud su problem Dragan Covic na sudu BiH osudjen na 5 god robije i onda skontaju da su nenadlezni pa prebace na kanton itam ga oslobode nek mi neko objasni kako na visoj instanci mu presude na nizoj zaborave pozvat kljucnog svjedoka i prekucer oslobode ga zbog zastare slucaja znaci nije da nije kriv neg zastar oj *** te drzavo!!!
ma ne treba im oprema od 1000000000pm,treba cvrsta ruka da hapsi ovu bagru bez obzira kako se zvala i od koji kuca bila...
je..... vas više donacija zaradite nešto cijela država jedva čeka kakvu donaciju otego se red na marin dvoru
Dobro je, samo nek im pare ne daju. Jer logika nam govori da bi keš završio u đepovima nekolicine. Ovako ne možeš po piku tušit pancire i sačmarice.