Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
haj dobro da i mi imamo neke specijalce!
Svakako da je SIPA ponos Bosne i Hercegovine i da je to rekao bih najopremljenija i najobučenija jedinica policije jugoistočne Evrope.Neka vam je sretna godišnjica gospodo policajci. Još jedna stvar,dali je mile laktašenko prisustvovao toj ceremoniji ?Mislim da ako je bio da nebi mogao podnijeti taj \"doživljaj\"...spopale bi ga čudne misli.
Stvar se zove Corner shot, i radi je Izrael. Nema je niti jedna jedinica u regionu, a rijetko ko i u Evropi. Cestitke momci, fatajte krimose.
čestitam ! samo da je još ovakvih jedinica
obični 9mm pištolj spojen preko zglobnog kundaka i ostalog mehanizma tj. nije puška faktički produženi pištolj al u svakom slucaju exstra stvar...
extra puskica. I Iran ima svoju verziju. Dobra fora za CCB.
Ovu pušku što je ninja pokazuje Željki rade u Izrealu. Može se preklopiti za 90 stepeni u lijevo ili desno i pucati iza ugla. Ima malu kameru i ekran tako da strelac vidi šta se nalazi iza ugla.
Nek je hairli