Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pitanje je zasto je amerika protiv isilovaca u bh dok alkaidini ljubitelji nesmetano funkcionisu na nasim podrucjima?
Hapsite svakog mladića koji ide u Džamiju, a 30.000+ ravnogorskih četnika koji se obučavaju i samo čekaju mig da otpočnu rat oni nisu problem..
Mobile9 ja idem u džamiju, pa me ne hapse, nego je problem naših bošnja koji više vode brigu o iraku i siriji, a zaboravljaju one, kao što je dino šimunjak, išao da ubija palestince ili sad ovih što idu u ukrajinu
Gdje su vam tih 30000 četnika o kojim stalno pričate? Daj kažite oću i ja da se učlanim da vidim kako mi stoji šubara :-))))
a šta bi sa onog Hrvata što je išao u Izrael da ratuje?????
Dino Šimunjak? Iz Brčkog je, trebaju istražiti cijelu njegovu porodicu, garant mu israelćani dobro plaćaju da dovede još nekog, i širi krug njegovih prijatelja treba ispitati.
ma kakvi on je poslan na golansku visoravan :D
Trening kamp: gradiliste kuće Salkicevic