Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta reci, ko je otimao prije otima i danas
Mora da je nekog babinog sina nestalo auto te su ovako brzo i efikasno dijelovali
možda je čak babino? btw, ta sintagma "babin sin" mi je uvijek bila degutantna. naime, sinovi koji imaju oca kojeg zovu babo su uglavnom babini sinovi, a to ne znači da je babo kriminalac niti da je sin babin privjesak, pa taj sleng "babin sin" nimalo ne upućuje na nekog kretena, bar meni. je li "babin" i "tatin" sin isto? šta je malim kretenušama koje voze mini morrisa ili bmw-a o kojima mi ni ne sanjamo, jesu li i one "babini/tatini sinovi" ili pi*ke i po?
@pegazus pice i po i tatine princeze
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto ne kradu od brace Turaka po Dijarbakiru..
Jbg, taman pomisliš da su Juskovi i Čosićevi, nešta pronašli, kad ono SIPINI policajci... Raste bijes i ogorčenje građana u glavnom gradu, zbog loše javne sigurnosti... a oni uporno ubijeđuju narod kako je situacija statistički dobra...
Vozi me na Pale, preko Ledina, tamo zivi, tamo zivi moja jedina.....
Vozi me na Pale, preko Ledina tamo je limuzina moja jedina..
Pa ja kad se ukrade auto predsjedniku suda onda se salje sipa na Pale a do tada jebes ostali svijet. Iz iskustva znam jer su skoro ukrali ti isti auto prijatelju a policija nije mrdnula ni prstom i ako se sve znalo. Fuj drzava.
I vrapci na grani znaju,da sva ukradena vozila na podrucju KS,upravo krade auto mafija iz RS,jer MUP RS-a je ravan nuli.
majku im vlašku onu kriminalsku natakarim
Pun je šumski zverinjak ovakvih zveri , genetski predodređenih na laž , pljačku i otimačinu. Kada bi sada te zveri tucale kamen u kamenolomu , narednih 10-15 godina , uz obrok od vode i komadiča leba ( a tako je bilo prije u mrskom sistemu) , ne bi mi više nikada imali ovakav , ali ni slične probleme.
Mislim da je ukradeno auto nekog sudije pa se radi ozbiljno. Do sad nije bila ni jedna žrtva vrijedna truda.
Dobro mislis..Kad malom covjeku ukradu auto koji je skupljo godinama da si kupi takvo nesto policiju zaboli k... a kad nekome ko ima platu 5000km ukradu onda je problem.
....samo dva.....
Koja je to đikanska glad i siromastvo, ušlje dolaze i kradu od nas hehe
kriminalci nemaju granicu......ni jedni, ni drugi