Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce bit...ovo je udar na srbe...
uskor će i Dodik počet sa: ovo je napad na Srbe
JEDAN JE EDIN HADŽIĆ IZ TUZLE!!!!!!!!!! JEDAN JE EDIN HADŽIĆ IZ TUZLE!!!!!!!!!! JEDAN JE EDIN HADŽIĆ IZ TUZLE!!!!!!!!!! JEDAN JE EDIN HADŽIĆ IZ TUZLE!!!!!!!!!! JEDAN JE EDIN HADŽIĆ IZ TUZLE!!!!!!!!!! JEDAN JE EDIN HADŽIĆ IZ TUZLE!!!!!!!!!! JEDAN JE EDIN HADŽIĆ IZ TUZLE!!!!!!!!!! JEDAN JE EDIN HADŽIĆ IZ TUZLE!!!!!!!!!! JEDAN JE EDIN HADŽIĆ IZ TUZLE!!!!!!!!!!
Koje države??? 😂😂😂😂ovi u Banja Luci su ludi. Izbaciti te klosare iz Sarajeva iz grada i zabraniti im ulaz
Radi gospodin Nelson posao...svi ce doci na red.
Ovo kompenzija za Mehmedagića ??
Sipa zamazuje javnost.Sipa Tuzilastvo Sud su pod kontrolom dva UZPea.
Guardianova dva dana.
Ima u Laktašima posla ako hoće sipa da radi
Ovo podrzajem hapsi sve šta je sa Mostarom Čovic carstvo izgradio i proširio ga po Hrvatskoj i Londonu hapsi sve.... Hapsi Dodika i ministre njegove hapsi Tegeltiji koji je snimljen e onda neću imati ništa protiv hapšenja Osmana ako je neregularna diploma a osmica ima u BiH 100000pp
Udar na Srbe
Nema od toga nista,bice opet ujeo vuk magarca
Ma nije moguće samo se nad Bošnjacima sprovode istrage...
Pa tako i jest, u našoje jedinoj i vječnoj Bosni i Hercegovini, sprovodi se zakon nad njenim žiteljima, neće nad kanađanima.
Ma nije moguće samo se nad Bošnjacima sprovode istrage...
al se sprdaju s vama boze dragi ,,,
a zato je dodik miran nema ga na klixu hahaha