Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodice jos malo i donji si cetnice , jebem li ti mamu seljacku.Kad se jednom krene sljedeci zastoj ce biti na rijeci Drini.Nigdje prije, zapamtite cetnici !
za kospodina sa nadimkom \"ne drugog izlaza\" molio bih vas da vase prijetnje ne iznosite jer bi mogla biti objavljena vasa adresa takvih budala poput tebe ima jos vise u nas srba mislim da bi jedva docekali da je saznaju lako je ovako \"anonimno\" srati i prijetiti. ja te jos jednom molim da to ne cinis
Ko god aludira na rat i ne priznaje jedan konstutivan narod u BiH mrs u Iran. Tamo vas jedva cekaju. Na mrznji se ne zasniva Bosna, narodi nece vise jedan protiv drugog da ratuju. Da ce neko dominitati Bosnom nece. Bosnjaci to hoce...hoce i Srbi, i Hrvati, zato su vas naucile jebene nacionalne stranke. Hocete kurac moj ratovati i dominirati. To nije Bosna.
Danas ce u Mrkoj Gori biti Mrkotres zbog odlaska Smrdijanske duse i srca Kosova i cojske izdaje drugog slijepog oka koje je ipak na kraju progledalo i izbjeglo u zadnjem trenutku da ne udari glavom u zid i zavrsi u provalije Septicke Smrdije .Stoga susjedi u okruzenju ocekujte nove potrese u Mrkoj Gori jer jedino tamo nisu Smrdijanci poceli rat a kako stvari stoje da je na pomolu a glavnokomandujuci ustanka svekolikog Smrdskog soja je niko drugi nego onaj strasilo pop Amfibije duh koji hoda a po natredjenju Beogradske svete aveti Pavla glavnog strasila pitera van pitera strasila nevidjenog sa jednom nogom u grobu .Ocekivati je da ce se njegovij braci prikljuciti vojna pomoc u dobrovoljcima iz Genocidnog Centiteta na celu sa vojvodom Kacavendom.Genocidaska skupstina nastavlja zasijedanje i donosi odluku o pisanju u vijetar i Neovisnosti iz vjecne tanice mrske BiH tako da ovi sto cekaju neovisnu Genocidnu smrdsku ce izgleda ostati samo popisani i sludjeni da i dalje bleje na urlikanje i blebetanja Genocidaskih laprdasa na celu sa Miletom urlikasem iz laktasa. Prestava samo sto nije pocela!
Guzi vas DODO kako hoće mozete samo da mu zavidite ali brez Srba nema BiH kako vam je Lajčo rekao što prije to shvatite imate šansu da sačuvate BiH inače će biti svako sebi mili moji, a pojedine budale što spominju rat trebaju znati da od toga nema nista međ. zajednica ga nebi dozvolila,..
vidis da levat nije normalan,to bi bilo isto kao da FBI u Americi mora traziti dozvole za ulazak u Arizonu ili Californiju itd.
Krmak smrdljivo cetnicko obrijano strasilo,sta on hoce lopov napunio sa para i bosnjacke krvi,da Bog da umiro u najgorim mukama!
zivili smo zajedno u Jugoslaviji pa ste je razjebali sta sad hocete da zivmo zajedno NEMA SANSE
Pojedini mediji iz Sarajeva svojim obavjestima, komentarima i emisijama protiv RS-a i Milorada Dodika cine najvece moguce zlo Bosni i Hercegovini i njenoj drzavnosti. Lajcak je ovih dana izjavio da Dodik legalno moze da povuce ministre i parlamentarce iz institucija BiH i da predje u opoziciju. U tom slucaju institucije Bosne i Hercegovine vise ne bi mogle funkcionisale. Sta onda?
Ne laje djukela zbog stada, nego zbog sebe. Boji se da ga SIPA ne provali.
Ma treba Dodika i Silajdzica dobro izdegenjecit Dosta je vise sranja tako su negativne osobe da mi se povraca kad ih vidim!
Ma jede govna kada nema niko od nasih Ppoliticara muda da kaze ako se nepostuje BIH USTAV i ako se nepostuju vrhovne drzavne institucije bio na njima srbin ili musliman ili hrvat, slijedi rat!!!! ;) I Zavrsno .. ILi da budemo kako treba pa i ratom ili nemoj da se inate sa Krmkom i neka ih ocjepe od BiH!
ma sve je jasno dodice ti se nalazis u BiH kad BiH kaze pretres onda je pretres niko tebe nista nepita ti samo izjavljujes nesto besmisleno da taj narod u rs misli da si ti neko al ubrzo ce svatiti da si niko i nista jer te postavio tihic da radis sto ti on kaze jos malo pa ti bjezi povedi i kojeg novinara da pise kako ti je u matici srbiji mozda da postanes i doktor al veterinar ima tamo te stoke mnogo profitiraces dobro!!!!!!!
tu je dodik upravu moram reci, samo po nalogu!
HAHAHA cuj DUDUKA znaci sipa najavi a oni dojave da to sto hoce da pretresaju mogu da se sakriju cetnici i ostalo e jest delegat otac ga cetnicki u usta